Lidt af hvert

NØDHJÆLPSPAKKE…

23/01/2009

Førstehjælp…

Pakket i lilla knitrende silkepapir er den fineste lille stofpung landet her hos mig, sendt afsted af en kær veninde, der rummer masser af både omsorg og humor.

Lidt førstehjælp til både skab og krop var pakket sirligt ind, og det har betydet at knopperne nu er monteret på lågerne og sidder og smykker så fint, halsen er smurt med blå Strepsils og skulle det blive nødvendigt at supplere egne medikamenter, ja så er der såmænd også en håndfuld zapp til det stadigt værkende hoved…

Ellers er vi nu heldigvis godt på vej mod normale tilstande herhjemme, pigerne er kommet af sengen og har ikke længere hverken feber eller ondt, nu skal de bare bruge weekenden til at finde formen igen.

Det kan vi gøre sammen, stille og roligt, for jeg har også hovedet op og benene ned, men føler at jeg et sted på vejen har mistet flere nætters god søvn, så stille og roligt bliver de næste dages mantra.

Og er det ikke nok, så må vi se, om der mon kan sendes en lille pung med en peppille eller fem afsted i vores retning?

Eller også skulle jeg bare få hentet en tønde Enaxin og sætte os alle på tredobbelt dosis…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Karin 24/01/2009 at 09:57

  Sikke en betænksom pakke fra en helt sikkert opmærksom sjæl. Dejligt 🙂

 • Reply Olines 24/01/2009 at 10:51

  Hun har humor og omsorg – en dejlig kombination! Jeg håber i finder energien i weekenden, så i alle er klar til mandag morgen.

 • Reply Juliane | Fröken Skicklig 24/01/2009 at 18:03

  Vilken fin blogg Du har, kära Anne! Och vilka fina saker Du har fått! Jag hoppas att Lilla Mi kommer ge Er varma fötter (och glädje) i februari… Hjärtliga hälsningar till Danmark!

 • Reply Sussie 24/01/2009 at 19:56

  Det lyder som en skøn veninde. Uventede gaver er de bedste. Og så får man det allerede lidt bedre, bare fordi nogen tænker på én… ;0)

 • Reply Marina 27/01/2009 at 09:55

  Med sådan en smuk pakke kan man da kun få det bedre og så gør det ikke noget at man allerede har fået styr på det meste på egen hånd. Tanken og omsorgen fylder alligevel.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.