Pynt, Tosserier

JULELOPPER…

19/12/2008

Hr. og Fru…

Når vi kommer til denne tid af året tager jeg altid lige en runde i byens genbrugs- og antikforretninger for at se, om der ikke skulle stå et lille stykke herligt juleklimbim, som må føjes til samlingen.

Og det gør der jo ofte, står noget altså, jeg har fundet masser af guld for ingen penge og noget af “det gamle skrammel” er det jeg er allergladest for at pakke ud af julekasserne…

I går stod der også lækkerier på hylden hos Knirk, og lidt blandet kom med hjem, det skal bare lige ha’ en lille overhaling med nyt ophæng og sådan og så skal det blive flashet på vores juletræ.

Jeg fandt søde fugle i træ, en lille bitte kirke, en julemus, som bliver nødt til at få en ny og pænere hat og så en lille bitte 70’er lysestage, alt sammen små skatte, som jeg er sikker på vil komme til at bo her i mange år…

Mine øjne kunne ikke nøjes med at kigge på julehylderne, de gik på vandring igennem butikken, og forelskede sig i vaser, linned, enkelte glas og frugtknive med perlemorsskafter, præcis som dem i farmors skuffe, men jeg lod det stå, kunne godt tøjle lysterne.

I alle tilfælde lige indtil jeg mødte de her to personager med salt og peber i maverne, de måtte bare med hjem, og det kom de, for en flad 10’er!

De kommer ikke i brug, men jeg er sikker på, at jeg kan finde en lille diskret plads til dem på hylden med alt vores keramik, de kan lige stå og lure ud bag de store sorte skåle og så det stribede krus.

For en tier herlighed, det bringer smil i mine øjne og i julebudgettet…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply birthe fra silkeborg 19/12/2008 at 09:12

  En skam jeg ikke kom først!!!! Så var de endt hjemme hos mig!

 • Reply Anne 19/12/2008 at 09:13

  Så var det heldigt at jeg havde det lange ben forrest, Birthe 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 19/12/2008 at 09:31

  Guldfund – hvor er de sjove hr og fru salt og peber. Dem kan jeg godt li’, rigtig meget endda…..

 • Reply Karin 19/12/2008 at 09:46

  De er da rigtig fine. De minder mig om sådan nogle runde platter, som min søster bruger til smørrebræt, eller hvad det nu hedder 😮

 • Reply Stine 19/12/2008 at 10:37

  Hvor er de søde. I går fandt jeg en lækker lædertaske til en 5’er og en margretheskål til en 10’er. Så kan man sagtens shoppe igennem 😉

 • Reply Sifka 19/12/2008 at 10:41

  Aj, de var da sjove. Jeg tror, du er rigtig god til at lure rundt på hylderne og spotte gode ting. Og så er det billigt! Sådan synes jeg ikke, er det er herovre mere.

 • Reply Britta S 19/12/2008 at 11:10

  Hvor er de herlige – og noget af et fund til den pris.

 • Reply Ella 19/12/2008 at 12:52

  Fine sager – lidt Bjørn Wiinblad – eller noget – du er en ørn til at finde lækkerier, Anne .-)

 • Reply Line 19/12/2008 at 13:32

  Sjovt. Min barndoms salt- og pebersæt. Min forældre har dem stadig dagligt på spisebordet, og hvis du tager dem i brug, så vær varsom med saltet, den giver rigeligt 😉

 • Reply Hanne 19/12/2008 at 14:24

  Hænderne over hovedet, for hvor har du været heldig.
  Salt og peber-sager med stor personlighed… jeg er lidt misundelig 😉

 • Reply Jonna 19/12/2008 at 15:56

  De er rigtig pæne og kan da kun pynte.

 • Reply Deborah 19/12/2008 at 16:33

  Uha, jeg kender det. Jeg ELSKER også sådan noget opdagelsesrejser! Jeg har den skønneste antikforretning lige hernede, og hun har altså også mange skatte. Forleden ville jeg have været derind, men der var lukket. Måske godt det samme – jeg skal holdes i kort snor 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.