For hjerte og sjæl

GENFORENET…

08/08/2008

De fem…

Mano…

Så er der igen samling på Fiducia’en, og jeg behøver ikke længere at begræde den ituslåede del, med super hjælp fra Helle, der læser med her, er der fremskaffet en reservedel fra Kähler, jeg er glad for det, for det var altså ikke helt det samme med bare 4 på stribe.

Jeg bliver glad og varm, når mennesker bare sådan tilbyder deres hjælp, det er da herligt, og er en mægtig positiv sidegevinst ved dette bloggeri.

Tusind tak, Helle, det var meget meget sødt af dig at hjælpe!

Og da Helle nu skulle omkring værkstedet for mig, så var det da næsten fråds kun at komme efter én ting, kassen til vasen var jo også så stor, og for at den ikke skulle ligge og skvulpe rundt, så måtte der fyldes ud med lidt mere.

Jeg syntes, at et par Mano’s var en rigtig god ting af fylde op med.

Og mens jeg går og glæder mig over den skønne keramik, så bryder jeg min hjerne med, hvad jeg mon kan finde på at glæde Helle med.

Jeg finder nok på noget, noget blødt måske, eller sødt…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply anne (den anden af slagsen) 08/08/2008 at 19:03

  Dejligt med en genforening, helhed er trods alt det bedste. Mano er skøn, jeg vil også gerne ha’ et par stykker eller tre. Heldige dig.

 • Reply Julie 08/08/2008 at 21:10

  Det var godt, at du fik hjælp! Jeg er godt nok gift med en Kähler, men værkstedet ejes ikke længere af “vores” del af familien, så jeg har desværre ingen gode forbindelser at trække på 🙂
  KH Julie

 • Reply Astrid 11/08/2008 at 21:42

  De er altså også bare smukke – dejligt at du fik hjælp til det. Og du har ret – det er en utrolig sfære man befinder sig i som blogger. Det virker, som om alle kun vil hinanden det bedste… Gid det var det samme om eftermiddagen, når man skulle købe ind… 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.