Lidt af hvert

ALLIGEVEL SUR…

24/06/2008

SAMME SYRLIGHED SOM ALTID…

“Sommercitron”  – nu må de sgi holde!

Jeg får sådan et billede af nogle smarte marketings-gutter, der sidder og leger med denne hersens gul-grønne sure ting, de skal lave en lille etiket, der lokker os, der gerne vil være gode ved os selv og kloden, og derfor spiser groft, grønt, 6 om dagen, hjemmelavet og ø-mærket…

De sidder der og er lidt selvfede og snakker om, hvor nemme vi er, når vi hopper lige i med begge ben hver eneste gang de skriver “håndrørt”, “rustik”, “retro” “autentisk” eller “fra før verden gik af lave”.

Og gu’ er vi nemme, for vi rækker også efter de pæneste pakker, dem der ser sådan lidt øko-recykled-sundt-agtige ud, vi rækker efter det eksklusive look og glemmer så at kigge efter, om det egentligt er et lødigt produkt der er i.

Hva’ jeg ved om det??

En hel masse skulle jeg mene, for jeg er selv en af dem, der rækker!

Men denne her, sommer-citronen, den er nu alligevel for “noller”…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Marianne 25/06/2008 at 06:14

  Godt Brølt – det er altså for langt ude….. sommercitroner bruges som almindelige gule……..

 • Reply helle 25/06/2008 at 16:59

  …men det er da fedt, at de lige gør opmærksom på at saft og skal faktisk godt kan bruges som på en gul citron…Meget anvendeligt produkt, der!!!

  Altså…

  Helle

 • Reply Sifka 25/06/2008 at 20:09

  Øhh, der findes altså en italiensk citronsort, som topper om sommeren, som er grøn, også når den er moden, så på en eller anden måde synes jeg at beskrivelse er reel nok. Men derudover har du ret i dine anskuelser om smarte varebetegnelser.

 • Reply Anne 25/06/2008 at 21:26

  Jeg har ingen problemer med at finde ud af at bruge citroner, hverken de gule eller grønne eller sommerslagsen, jeg elsker faktisk citroner og bruger det ifølge min søde mand ALT for meget 🙂

  Og ja, der er helt sikkert en sort, der er topper om sommeren, og så vil vi da gerne bruge den, men helt ørli’, ind imellem lokkes vi mere af ord, der rører noget i os, end af selve produktets kvalitet….

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.