Strik

ÆRME-BEREGNINGER…

21/06/2008

FLS…

BARE 20 CM. TILBAGE…

Så er der gang i ærmestrikningen på min FLS, og jeg ville ønske, at lørdag ville ha’ lidt mere strikketid, for jeg glæder mig til trøjen er færdig, jeg ved at den vil blive en yndlings.

Jeg har prøvet den på, og den er lige som den skal være, lidt kort, ikke for bred og super let og blød.

Jeg har bestemt mig for rene retriller, ingen mønsterstrik på mine ærmer, de skal kun være 3/4, og oven i købet smallere på vejen ned, så der er basis for ret hurtig arbejdsgang omkring det sidste strik på denne min nye yndlingstrøje.

Måske kan jeg få den på i morgen…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Eva Anette 21/06/2008 at 11:06

  Så fin jakken blir, jeg liker både farge- og garnvalg godt og jeg gleder meg til å se din modifiserte FSL!! Jeg går stadig rundt og grubler på hvilket garn jeg skal velge til min FLS…så i mellomtiden fortsetter jeg å strikke sjal 🙂

  Ellers så må jeg gratulere deg med ny jobb, Anne. Den høres ut til å være skreddersydd for deg, så lykke lykke til. Det gjør godt å vite at familiene blir godt ivaretatt av deg som er et klokt og varmt medmenneske 🙂

  Så må du ha en deilig junilørdag med familien – stor strikkeklem fra meg

 • Reply miri 21/06/2008 at 11:09

  Den ser ganske dejlig ud!

 • Reply jeanette hegaard 21/06/2008 at 11:35

  Så fin – og det er kagen sandelig også kan jeg forestille mig. Håber vi får et knips af den færdige model, alt andet er utilgiveligt *S*.

 • Reply Anne, Mandagspigen 21/06/2008 at 11:39

  Du får lige mine tanker igang igen…for jeg har næsten “skrottet” trøjen, for jeg er ikke vild med de ærmer…men i ret og så lidt indad…tja, måske på to do listen igen…og måske så hel-lange?? sådan bare for at lave en variation?
  glæder mig til at se den færdig 🙂

 • Reply Marie-Louise 21/06/2008 at 11:42

  Hvor ser den lækker ud. Jeg har også tænkt mig at strikke den i grå- hvad er det for noget garn du har brugt? Har du skrevet det tidligere? Jeg kan ikke huske at have set det.
  Bryllupskagen ser skøn ud. Hvem der kunne sætte tænderne i den:-)
  God lørdag Anne.

 • Reply Jane N 21/06/2008 at 12:20

  Den blir vidunderlig smuk din trøje!!!

 • Reply Liselotte 21/06/2008 at 12:21

  Det ser absolut lovende ud, Anne – og ærmemodificering er nødvendig, synes jeg, så det skal nok ende smukt og godt 🙂

 • Reply Hanne 21/06/2008 at 13:06

  God ærmetænkning….

 • Reply Anne 21/06/2008 at 15:18

  Jeg bliver så glad for den trøje, Eva Anette, det mærker jeg tydeligt!
  Og tak for dine søde ord om mit nye arbejde, det er dejligt at du tænker så pænt om mig!
  Også dejlig lørdag til dig…

  Den er skøn, Miri…

  Kage eller trøje, Jeanette?!

  Du må i gang med din helt egen udformning, Anne, for grundidéen er bestemt værd at arbejde videre på…

  Jeg strikker med én tråd Tvinni og så en tråd af den ultratynde alpaca Isager også har, 800 m. pr 100 gram, det er en vidunderlig kombination, blødt og let, Marie Louise, og tillykke med veloverstået eksamen forhåbentligt…

  Tak, Jane, jeg er nu også selv ganske tilfreds…

  Jeg tror, at jeg har tænkt ret godt i forhold til mit behov og ærmernes udformning, Liselotte…

  Nemlig, Hanne 🙂

 • Reply Marie-Louise 21/06/2008 at 16:59

  Jeg tænkte nok at der var tvinni indblandet. Det lignede grangiveligt:-)
  Jo, tak Anne, eksamen gik så godt som det overhoved kan 😀 Det er dejligt at slutte på den måde. Nu er der bare tilbage at nyde sommeren og finde et job….

 • Reply Hanne 21/06/2008 at 22:23

  Hurtigstrikker….det ser ret godt ud indtil videre, den skal nok komme til at hænge på dig hele sommeren 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.