Strik

VÅRGRØNT BABYSTRIK…

11/03/2008

Grønne riller…
Jeg strikker småt igen, denne gang retriller i grønne nuancer til en lille Silas-dreng, der i første omgang blev snydt for mine hjemmenørklerier, fordi hans mor skulle begaves med et “amme-sjal”.

Sjalet blev modtaget med glæde og det var dejligt, men jeg fik det nu egentlig sådan lidt halv-træls over ikke at ha’ nået lidt babystrik også, for selvfølgelig skulle Silas ikke kun ha’ haft købe-striber, han skulle også ha’ haft nogle strikkede.

Men det er der heldigvis råd for…

Jeg har været i skuffen og fundet uld, og ville egentlig ha’ strikket en Linus, men den mindste størrelse er alt for stor til sådan en lille nyfødt en, så det bliver retriller efter en anden, men også gennemstrikket opskrift.

Jeg er vild med riller og vild med småtterier, det er lynhurtigt arbejde, men det gør ikke varmen og tankerne, der strikkes med ind, mindre…

Grønne riller…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Charlotte Illum Larsen 11/03/2008 at 12:07

  Åh ja – den jakke har jeg også været igennem… den bliver rigtig god med de farver du har valgt. Knus fra Ærø

 • Reply Lise (fru Kvist) 11/03/2008 at 12:22

  Hvor er den sød i “drengefarver”! Og hvor er det hyggeligt at man kan sidde på sit arbejde og overspringssurfe, og så finde aktivitet her på bloggen midt på dagen!

 • Reply Ulla V. 11/03/2008 at 12:45

  Man kan bestemt ikke klandre dig for ikke at omsorgs- og samvittighedsfuld……og du strikker i nogle af mine yndlingsfarver. Jeg elsker grønne nuancer!!

  Mange hilsner
  Ulla

 • Reply Anne 11/03/2008 at 13:24

  Jeg tror, at den bliver god Charlotte, og denne her udgave er en fornøjelse at strikke i forhold til den første, som jeg strikkede i Alpaca, der var så glat at det hele tiden var ved at ryge af pindene!

  Jeg burde også arbejde, Lise 😉
  Jeg skriver lidt på en indstilligen, men er et andet sted i tankerne, så det er bedre bare at blogge…

  Grønt er godt for øjnene, Ulla, og hjertet 🙂

 • Reply Mette Lassen 12/03/2008 at 20:20

  Hej Anne – super flotte farver – er selv ved at strikke den samme bluse, men jeg kæmper med den – har fået assistance fra Charlotte, men synes stadig det ser mystisk ud! Jeg må kæmpe videre. Hyggelig blog!

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » MERE END HALVVEJS… 14/03/2008 at 21:36

  […] strikker løs på den lille ret-rillede trøje til Silas, den ene grønne striber tager den anden, og det skrider forholdsvis hurtigt frem ad i […]

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » GRØNTFODER… 17/05/2008 at 06:43

  […] Silas skal døbes i dag, og de havde brug for en hånd til det grønne, og den giver jeg gerne, jeg elsker at lave salat, og da Laura så oven i købet tilbød at være med-snitter, så blev det bare ekstra hyggeligt, for hun forstår virkelig at krydre en stille stund med masser af snik-snak og sjove iagttagelser… […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.