Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/f/4/6/hverkenfuglellerfisk.dk/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1653 STILLE MORGENSTUND… – Hverken fugl eller fisk
For hjerte og sjæl, Strik

STILLE MORGENSTUND…

18/03/2008

Morgenstund…
Påskelam…
Der høres ikke mange lyde fra gemakkerne ovenpå, pigerne har nået en alder, hvor man på fridage godt kan trække daseriet under dynen i langdrag, og det brokker jeg mig ikke over.

Jeg nyder nemlig at sidde hernede, stille og roligt og uden en masse snak, jeg elsker at få den første kop te sådan helt for mig selv, at få lagt en plan for dagen og måske også læse lidt…

Dagen ligger lang og åben foran mig, kun en aftale om en biotur er plottet ind først på eftermiddagen, men ellers kan jeg gøre, hva’ jeg vil, alt det jeg burde lader jeg vente til i morgen.

Lige nu vil jeg bare sidde her og nyde varmen fra brændeovnen, læse et kapitel i Nobels Testamente og så strikke et par pinde på en February Baby Sweater, der ret hurtigt tager form, og som skal med i pakken ud til Silas…

FBS…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Anne,mandagspigen 18/03/2008 at 09:48

  Har samme slags morgen her…bortset fra at jeg skal møde ind på biblioteket klokken 11.00( og her pives ikke), men disse stille morgentimer..herligt
  God ferie til jer

 • Reply Mette 18/03/2008 at 09:57

  Hygsomt! Her begynder strikkepindene også at trække lidt, mon ikke at det skulle være størrelse meget-lille…. Det er overkommeligt, og det er jo altid rart med lidt på lager. EZ’bog har stået på hylden i mere end et år, men jeg har aldrig taget mig sammen til februar trøjen. Det var jo ellers derfor, at jeg købte bogen! God påske, Anne.

 • Reply Ulla V. 18/03/2008 at 10:21

  Altså, Anne!!! Det var det dér med dit store hjerte…jeg er overbevist om, at moderen til Silas vil værdsætte det umådeligt…

  Hvor er også bare nogle fantastiske får – jeg elsker får og høns. Har lige fundet hele “farmen” frem!

 • Reply Charlotte Illum Larsen 18/03/2008 at 10:30

  Her er der en frisørtid kl. 13 – en lille dreng der leger og ser film. en ældstepige der kommer med færgen over middag – aftensmad fra igår der bare skal varmes og den første vask der snurrer hyggeligt i maskinen. Jeg har bestilt Knitters Almanac over nettet – nu skal den blive min

 • Reply Anne 18/03/2008 at 10:32

  Jeg ville nu heller ikke græde over at skulle møde på et bibliotek, Anne, det er da det mest fatastiske sted 🙂
  God arbejdslyst…

  Faktisk købte jeg bogen, efter at du havde snakket om den trøje, Mette, du vil være vild med at strikke den, så kom bare i gang,søde!
  Også god påske til dig…

  Om det er hjerte eller strikke-afhængighed, Ulla, det kan vi lige lade svæve lidt i luften 😉
  Fårene her er vores eneste pynt i anledning af påsken, måske skulle vi lave nogle flotte æg i morgen…

 • Reply Anne 18/03/2008 at 10:35

  Du får en dejlig dag, Charlotte, med de aktiviteter, det er jeg sikker på!
  Glæd dig til Zimmermann, også selvom du garanteret bliver lidt skuffet ved første øjekast, den bog ligner lort men er i virkeligheden guld 😉

 • Reply Charlotte Illum Larsen 18/03/2008 at 10:42

  Jeg tænker bare på Camilla Plums ord om en hønsefond hun kogte en dag – det ligner en ulykke – men smager fantastisk… det må være sådan med bogen også

 • Reply Sifka 18/03/2008 at 11:44

  Nej Anne, hvor er de pragtfulde dine får. Hvem laver dem? Februarytrøjen har Agnethe også sat på ønskelisten, for vi kiggede meget forleden på din blog, for at finde inspiration til Septemberbarnet. Der er ønsker til mange timers strik på den liste:-)

 • Reply Stine 18/03/2008 at 13:11

  Hej Anne
  Du har altid sådan nogle dejlige billeder til dine indlæg og jeg gætter på at du er glad for dit kamera – det er i hvertfald dejligt at se på 🙂
  Stine

 • Reply Anne 18/03/2008 at 14:42

  Hun er go’ hende Fru Plum, Charlotte 🙂

  Ja, se hvis jeg nu kunne huske det, Sifka, så fortalte jeg det straks, men det er et par år siden, at jeg købte de uldne, og kassen er for længst røget ud.
  Firmaet laver også nogle julefigurer, sådan nogle engle med metalhår og lange tynde lemmer, det er et københavner-firma, bumbum, kan jeg mon grave navnet frem fra huskeren?!

  Jeg er glad for kameraet, Stine, og glædes også over, at du nyder billederne. Jeg forsøger ellers at få Torben til at forstå, at jeg næsten ikke kan leve uden et bedre kamera, men han hopper ikke på den, mener at jeg klarer mig så ganske udemærket med det jeg har…

 • Reply Pia M. 18/03/2008 at 15:59

  Hej Anne. Det er en fantastisk fart, du skyder med hensyn til strikkeprojekter – dine pinde må virkelig gløde :o)
  P.g.a. inspiration fra din blog omkring årsskiftet, købte jeg også EZ´s bog. Det er i hvert fald ikke for illustrationernes skyld – men nu havde jeg jo set, hvor smukt resultatet virkelig bliver.
  Men oversættelsen tog nu noget tid – det er bestemt ikke indenfor strikning, jeg var udlært i engelsk. Men nu er jeg begyndt på en lillebitte trøje – godt nok har den allerede været trævlet op nogle gange p.g.a. min evne til at følge opskriften – men jeg er ikke vædder for ingenting – så på et tidspunkt bliver den ihvertfald, som den skal være.
  Tusind tak for super inspiration og en positiv livsindstilling.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.