For hjerte og sjæl

I ALLE REGNBUENS FARVER…

15/01/2008

Tråd…
Tråd…
Som nogen i alle tilfælde har registreret, så er jeg temmeligt dårligt kørende, når det gælder sytråd, for at sige det mildt, så er mit udvalg miserabelt.

Hvidt har jeg, og sort, og så lige nogle forkølede ruller i assorterede farver, men det er ynkeligt få.

Så derfor har der lige været et par knap-monteringer i rap, der har måtte vente på bedre tider, tider hvor konen her kunne smutte til byen og forsyne sig med bare et minimum af nuancer…

Men men, bloggeriet har ofte nogle skønne tillægs-gevinster, bytterier, gode nye bekendt- og venskaber, husdyr-formidling, ferietips, søde og hyggelige mails og masser af skønne kommentarer, og i dag blev min sytrådsbeholdning boostet med mange 100 %, og jeg kan nu sy alle de knapper i, det måtte være, i både matchende og kontast-fulde farver.

Tusind tak, Susanne, det var rigtigt rigtigt sødt af dig, jeg glæder mig over din sirligt farvearrangerede tråd-gave, og ikke mindst over dit meget meget søde brev, det faldt på et tørt sted på en grå og kedelig dag.

Og hvis det ikke lige var fordi, at jeg skulle skrive en statusrapport, udfylde et kompliceret skema til ansøgning om ressourcetildeling og bagefter i skolebio og se E.T., ja så skulle der godt nok monteres en røvfuld knapper, med tråd i alle regnbuens farver…

img_8297.jpg

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Helle K. 15/01/2008 at 12:57

  Sikke en sød tanke. 🙂

  ET – jeg hylede og snøftede da jeg så den film for snart mange år siden, det var lige før det blev pinligt. 😉 ET phone home…

 • Reply Sofie 15/01/2008 at 13:15

  Det kan man da vist kalde at ha’ nogle løse ender? 🙂
  Jeg håber du kan holde styr på dem – smukke er de i hvert fald, det er helt sikkert!

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 15/01/2008 at 15:30

  sikke dog en sød tanke..og sikke en gave at få…det er da lige til at blive super glad over….

 • Reply Ulla V. 15/01/2008 at 17:07

  En hel palet af smukke tråde, og så sirligt anbragt. Jeg kan godt forstå at du blev glad!

  Du er en heldig kartoffel, men sådan får folk bare lyst til at glæde dig….Helt din egen fortjeneste :0)

 • Reply Sifka 15/01/2008 at 17:43

  Hvor flinkt, og helt ærligt al den farveorden og række op og ned, virker enormt tiltrækkende på mig. Hvad er der galt med én, når man har det sådan?? Åhr, du er heldig!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.