Strik

HALVVEJS…

03/01/2008

Barnevognstæppe…

Det lille barnevognstæppe er stort set det eneste, jeg strikker på i disse dage; jeg er under pres, kan nærmest mærke Sophie ånde mig i nakken, for det skal selvfølgelig være færdigt, inden den lille Noa melder sin ankomst.

Jeg strikker Woodlands 18 pinde i søvne, det er ikke noget problem, men der er godt nok bare mange masker, og det tager sin tid, gør det.

Men det gør ikke noget, for Sophie glæder sig så meget til at forære veninden tæppet, og det er motivation nok til at ta’ den ene række blade efter den anden…

Og når jeg så lige trænger til en pause, så ligger der heldigvis en lille February Baby Sweater mere i kurven, chokoladebrun og  ultrablød, og når bare det er babystrik, der motioneres, mon så ikke det går?!

Jeg lurer også på alt det andet gode, der vanter i kurven, en Maxi-Mini, en Manhattan, der kun mangler en ryg og så Anns smukke garn, der en dag skal blive til et lækkert tørklæde, jeg lurer og glæder mig.

Men lige nu, der er det Baby-woodland, der skal være færdigt…

FBS i brun…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply anne(den anden af slagsen) 03/01/2008 at 13:26

  Så bravt du kæmper dig igennem barnevognstæppet og så kan du jo se frem til en belønning i form af en glad Sophie og en masse dejlige projekter der venter på opmærksomhed. Den lille brune ser yndig ud.

  Min Mini-Maxi ryger med til Kina, jeg er spændt på at se din, for jeg var forbi Ingers i går og blev pludselig i tvivl om den nu også er så vidunderlig som jeg syntes på købsdagen. Pludselig syntes jeg den virkede forkert, for kort, for kraftig og for alt andet end mig. Måske det var var gårsdagens humør.

 • Reply Kate 03/01/2008 at 13:39

  Halløj Anne

  Den dersens mini-maxi… hvor kan jeg købe en sådan model – synes bestemt der lyder som én trøje jeg gerne kunne tænke mig at formumme mig i ;o)

  Rigtig god bedring og pas på dig
  Kate i Kalvehave hvor det snusksneer

 • Reply Helle K. 03/01/2008 at 17:21

  Dit barnevognstæppe bliver rigtig sejt og lækkert, jeg synes ellers, at sådanne tæpper let kan blive lidt pusse-nussede i det, men dit er rigtig godt.

 • Reply Dorte Nielsen 03/01/2008 at 17:43

  du har da rig mulighed for at strikke på tæppet i hele dage…. Noget positvit må man da prøve at finde i al den sygdom. Uha, det ser ud til at blive lækkert. Og FBS bliver god, der er bare noget ved det mønster. Det der FBS minder mig om en af mine elever som i sine bøger skriver FSB…
  God bedring Dorte

 • Reply Louise 03/01/2008 at 21:07

  Hvor bliver det bare et fint tæppe, det skal den vordende mor nok blive glad for.
  Anne jeg har prøvet at strikke et tørklæde i samme mønster, men synes ikke jeg kan undgå at det ruller sammen! Blokker du det eller hvordan?

  God bedring
  Louise

 • Reply Dans på roser 03/01/2008 at 21:27

  Hei Anne! Jeg har invitert deg med på en utfordring i bloggen min. Du velger selvfølgelig om du gidder bli med. Morsomt om du blir med på leken. =) (“Rydde i rot”-utfordring.)

 • Reply Charlotte Illum Larsen 03/01/2008 at 22:38

  Anne – din stakkel – men så bliv liggende så al betændelsen ikke vælter rundt i kroppen – lad penicilin virke – lad roen falde over dig – og bliv helt frisk inden du begiver dig ud i verden igen.. jeg sender dig helende knus og tanker fra Ærø

 • Reply britt 03/01/2008 at 22:59

  Flot tæppe – det vil helt sikkert vække glæde!
  Og GOD BEDRING! Nu må det dælme da snart få en ende…hvad med noget af din svenske blåbærsuppe? Eller er du løbet tør? Måske er det så derfor?
  Knus,
  Britt

 • Reply Anne 04/01/2008 at 10:02

  Jeg holder ved, Anne, men kan da hurtigt fristes til at tage en pind eller to på noget af alt det andet.
  Jeg når nok ikke at blive færdig med Mini-Maxi’en før du drager afsted mod øst, men ved du hvad, hvis vi ikke gider dem, så er der garanteret en anden, der kar få glæde af dem, og så kan vi købe noget andet til trøst…

  Jeg har købt min hos Inger på Volden i Århus, Kate, men du kan finde en forhandler-liste for Design.Club her:
  http://design-club.dk/p7.asp
  Mon ikke du kan finde en forhandler i nærheden af dig, der enten har kittet, eller som vil bestille det til dig.
  Helf og lykke…

  Det bliver rigtigt godt, Helle, men for pokker da, det er nogle lange pinde!
  Glæder mig til at se det færdigt, jeg er vild med farven…

  Ha-ha, Dorte, ja jeg har masser af tid lige nu, og den skal blive brugt skal den, så tæppet kan blive færdigt, og jeg kan komme videre med andre spændende projekter…

  Louise, jeg blokker ganske rigtigt mine arbejder, jeg skyller dem op og så spænder jeg dem op på et vattæppe med en hulens masse knappenåle.
  Det er man næsten nødt til med sådan et stykke strik med mønster, ellers kommer det slet ikke til sin ret, og det er jo ærgerligt, når man har lagt en masse arbejde i det…

  Jeg skal nok ta’ udfordringen på, Kathrin, der kommer lidt dokumentation senere på dagen 🙂

  Jeg skal gøre mit bedste, Charlotte, men ligge stille, det er tæt på umuligt for mig, lige meget hvor meget jeg anstrenger mig.
  Jeg skal dog gøre et alvorligt forsøg denne gang, for jeg orker ikke mere dårligdom denne vinter.

  Jeg håber virkelig at den vordende moder kan li’ det, Britt, virkelig!
  Måske er det simpelthen blåbærsuppen, der mangler, jeg har lidt tilbage, jeg må hellere snuppe mig en portion.
  Og bliver det hele spist, ja så må jeg jo ta’ til Sverige i vinterferien, pokkers 😉

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » UFORBEDERLIG… 05/01/2008 at 14:12

  […] var ligesom at jeg kun skulle strikke på babytæppet, og hvis jeg for alvor var ved at besvime af det ensformige arbejde, så måtte jeg ta’ et […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.