Strik

BINDEBÅND…

27/01/2008

Bindebånd…
En halv meters penge skal der strikkes med bare 6 masker på pinden, det tager længere tid at vende pindene, end det tager at strikke maskerne.

Men om lidt har jeg de centimeter, der skal bruges, og når båndet er syet på, så er den lille nissehue klar til Noa, der kom til verden i onsdags, og som bare er den fineste lille baby, jeg længe har set.

Ja, det vil sige, jeg har indtil nu kun set ham på mms-beskeder, men det lover godt, rigtigt godt…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Dans på roser 27/01/2008 at 20:49

  Håper jeg får se ferdig bilde av luen. =) Ser fin ut.
  Så flink du har vært med ufo-prosjektet ditt.
  Jeg har veldig lyst til å strikke det samme skjerfet! Bombe!!!
  Nei, ikke bombe akkurat = )

 • Reply Lise 27/01/2008 at 21:11

  Jeg har bare ikke kunnet glemme den hue siden jeg så den på din blog. Måske fordi babyen også var totalt bedårende? Overvejer om huen skal ledsage en ugletrøje til sønnens bedste vens lillesøster, der forventes til verden den 28. februar.
  PS: Hvor kan man købe det kulørte øko-mel? Overvejer at blackliste Aurion, jeg synes andelen af poser med dyr i er vokset på det seneste, men jeg må jo have et alternativ….

 • Reply Anne 27/01/2008 at 21:58

  Du skal nok få det færdige resultat at se, Kathrin, jeg sidder og syr båndet på nu, og måske er vi endda så heldige, at vi kan få huen på det lille smukke barn til foto-session?!

  Babyen på opskriften er for sød, Lise, slet ikke til at stå for!
  God dag d.28., det er også min fødselsdag, men jeg var heldig at blive født et år uden skud, og det er der da vidt i år, er der ikke?

  De der dyr i Aurions poser, de har også vist sig hyppigere her hos os, jeg får det dårligt bare jeg tænker på det, gyyyyysss, så jeg har valgt dette svenske alternativ i stedet, og vi køber det hos Heksekosten i Silkeborg.
  Men helt undvære Aurions produkter kan jeg ikke, der er så meget godt groft til at give brødet kant…

 • Reply Ulla V. 27/01/2008 at 22:34

  Jeg bliver helt varm om hjertet, når jeg sådan læser om alt det gode du gør for din familie og andre mennesker….Bager en masse, strikker en lille hue, klipper en smuk engel, skriver et smukt kort……

  Alt det ekstra som giver livet strålende facetter af glæde og omsorg. Du behøver ikke, at minde dig selv om at få det bedste ud af det man har – jeg tror, du gør det allerede ved at være dig selv…

  KH
  Ulla :0)

 • Reply Anne 28/01/2008 at 13:37

  Hvor var det bare sødt skrevet, Ulla, det blev jeg virkelig rigtig glad for, you made my day – again!
  Jeg vil tage dine ord med mig på vejen, der ind imellem er lidt bumlet…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.