Oplevelser, Pigerne, Udflugter

UNDER PRES…

14/12/2007

Flensborg…

Pigerne spørger hvert andet minut, næsten da, om jeg har det bedre.

De ser en anelse bekymrede ud, og selv om de er søde og godhjertede og elsker deres mor, så har jeg gennemskuet dem, for det er i virkeligheden mere bekymringerne om juleturen i morgen, end moderens helbred, der grubles over.

Og jeg forstår dem så udemærket, for den udflugt har de set frem til med glæde, en tur til Flensborgs julepyntede gader med mulighed for gode indkøb af hvad man nu måtte lyste…

Vi overtalte dem engang i efteråret til, at både de og vi skulle “ombytte” vores pakkekalender fra Torbens mor til en fælles udflugt.

Vi voksne blev et kort øjeblik ramt af en “frelsthed” og syntes, at det var for meget med alle de gaver, for pigerne får jo også adventsgaver af os, og masser af julegaver, forbrug forbrug forbrug, for meget.

Da vi fremlagde idéen om en decembertur til København, Malmø eller andet steds, kiggede pigerne noget lunkent på os, skulle de frivilligt sige nej til at få gaver for at komme på tur?!?

Men et eller andet fornuftigt må de alligevel ha’ set i det, for de behøvede kun et lille bitte øjebliks betænkningstid, de kunne (heldigvis) også godt se, at der var værdi i at opleve noget sammen.

Pyhhhhh, de momentant hellige forældre åndede lettede op, det havde været sejt at sluge den kamel, det havde været, hvis de havde sagt, at de altså satte mere pris på gaver!

Så jeg er under pres, jeg skal være frisk, ikke nødvendigvis i hopla, men oppe og klar i morgen, for afsted, det fortjener de at komme…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Ulla V. 14/12/2007 at 18:34

  Åh, dét kan jeg godt se er svært at være fraværende til! Jeg kan godt huske hvordan det var som barn, hvis udflugt man havde set voldsomt frem til var i fare…….Men jeg har næsten helt ondt af dig over den lange tur – måske kan du tage et lille hvil på vejen?

 • Reply Johanna 14/12/2007 at 19:11

  Avtj den var værre… Håber virkelig du er på benene i morgen så I kan komme på familietur. Og det lyder super hyggeligt med Flensborg. Krydser fingrer for dig.

 • Reply helle 14/12/2007 at 19:35

  Håber I kommer afsted:-) Flensburg er så hyggelig nu…vi skal derned på mandag!

  Kh Helle

 • Reply Charlotte Illum Larsen 14/12/2007 at 20:32

  Min far er fra Flensborg – jeg er født Stachelhaus – den by har så mange gode barndomsminder for mig. Min Farbror og Faster med familier og mine gamle Bedsteforældre bor der endnu – i og i omegnen. Men en tur til fars familie betød altid en tur i Flensborgs gader – hils stemningen og de gamle bygninger fra mig. Husk kodimagnyler eller lignende kemi – det tager det værste – og så skal stemningen nok tage resten af ubehaget. Sådan er det at være mor. God tur. Hilsner fra Ærø

 • Reply Helle K. 14/12/2007 at 21:13

  Det er da en rigtig god ide – turen kommer til at blive husket i lang tid – længe efter jul.
  Jeg håber, at du får det bedre inden imorgen…god tur til jer alle.

 • Reply Angelika 14/12/2007 at 21:15

  Det er da et billede jeg kender 😉 Desvaerre er det ikke helt saa hyggeligt som det plejer at vaere, fordi gaagaden bliver ombygget. Men Soendertorv, er lige saa flot som paa billedet. Desuden ligger Rote Straße lige om hjoernet, og den oser af julestemning ! Rigtig god tur herned 🙂
  Hilsen
  Angelika i Flensborg

 • Reply Dorte Nielsen 16/12/2007 at 09:38

  Kan næsten ikke vente med at høre, om I kom afsted…
  fortsat god dag.
  Dorte

 • Reply Anne 16/12/2007 at 09:39

  Tak for alle ønskerne om en god tur, faktisk fik vi en vidunderlig en af slagsen 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.