indenfor, Jul

PÅ GENSYN…

28/12/2007

Jule afpyntning…

Julepynten er så småt på vej tilbage i kasserne, træet er tømt og båret ud og lige om lidt ligner det hele sig selv igen.

Jeg trænger til at få rummene tilbage i vanlige stil, trænger til at se tomme flader, for lige så meget som jeg elsker at hente kasserne ned og arrangere det hele så nysseligt, lige så meget elsker jeg, når huset bliver “af-julet”…

Det eneste, der får lov at blive fremme lidt endnu, er vores store lysende stjerner, deres bløde lysskær er jeg altså ikke parat til at sige farvel til endnu.

Amanda og Laura insisterer på, at deres hvide af slagsen, som de hjembragte fra Sverige i efterårsferien, skal ha’ lov at blive hængende, de skal erstatte nogle lange cigarer af rispapir og blive til helårslamper, det er okay med mig…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.