indenfor, Lækkerier

SNART…

02/11/2007

Kanymo…

Da jeg var på Skals for efterhånden mange måneder siden, holdt jeg ude blandt de fine kunsthåndværkerboder øje med, om der mon ikke var noget, der kunne bruges i venindens nye butik, lækkerier, som man ellers ikke ville kunne finde i byen.

Og det var der, flere ting endda, men disse her små jule-finurligheder, de var ikke til at komme uden om, jeg vidste at Helle ville elske dem, og havde en fornemmelse af, at de også ville passe til det andet, der ville være at købe i t.i.n.g…

Jeg fik en god snak med Karen, der laver den skønneste keramik, forklarede hende om veninden og butikken, og gavmildt lod hun mig dampe af med nogle af de små poser, så jeg hjemme kunne vise, hvad jeg havde spottet.

Helle var lige så vild med de små porcelænsting, som jeg var, og inden længe, så vil de være at finde på Tværgade, og også her hos mig, for jeg var så fræk at beholde vareprøverne efter fremvisningen!

Jeg glæder mig til snart at kunne hive kasserne med juletingene frem og lægge planer for, hvad der skal placeres hvor.

Snart, men jeg bliver vist nødt til at vente nogle uger endnu…

Kanymo…

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply Dorte Nielsen 02/11/2007 at 14:00

  De er intet mindre end vidunderlige. Sådan nogle ville jeg gerne sætte på mine julegaver.
  Nyd resten af dagen.
  Varme tanker fra Dorte

 • Reply jeanette hegaard 02/11/2007 at 14:06

  De er bare så enkle og smukke. Dem tror jeg nok der skal være salg i.

 • Reply Anne 02/11/2007 at 14:09

  Ja de er så skønne!
  Måske er de for skrøbelige at sætte på gaverne, Dorte, i alle tilfælde hvis de skal ligge i lag. Men jeg ville nu elske at få en gave, hvor der sad én på…

  Jeg forestiller mig, at nogle af mine skal hænge på en gren, der er sprøjtet mat hvid, det kunne være flot, tror jeg!

  Jeg tror også, at de vil komme til at pryde mange silkeborgensiske julehjem, Jeanette 🙂

 • Reply Dorte Nielsen 02/11/2007 at 14:34

  åh, ja eller på juletræet Anne. De små grise er bare fine. Kan de bestilles hos veninden og sendes til Køge?
  Dorte :0)

 • Reply Anne 02/11/2007 at 14:37

  Mon ikke de kan, Dorte?! Hun har ikke pakket alle julevarerne ud endnu, så måske ligger de på fjernlager, men du kan bare maile til hende og spørge.
  helle@ting-silkeborg.dk

 • Reply Dorte Nielsen 02/11/2007 at 14:46

  Mange tak Anne, det vil jeg gøre.

 • Reply anne(den anden af slagsen) 02/11/2007 at 14:47

  Dem MÅ jeg eje….

 • Reply Helle 02/11/2007 at 15:32

  Smukke og enkle, sådan nogle kunne jeg godt falde for, jeg er ikke så meget til nisser og rødt.

 • Reply Jonna 02/11/2007 at 15:44

  Min yngste søn bor i Silkeborg, så næste gang jeg kommer der bliver jeg nød til at kigge omkring den butik.
  Lyder til der er mange søde ting og de små juleting er da smukke.

 • Reply Mette 02/11/2007 at 16:00

  De er vidunderskønne, og jeg tror altså ikke, at jeg er i stand til at leve uden nogle af de søde ophæng!! Godt spottet, Anne.
  kærligst Mette

 • Reply Liselotte 02/11/2007 at 16:27

  De er skønne, Anne – jeg forstår godt, at du faldt for dem. Godt set 🙂

 • Reply Britta S 02/11/2007 at 16:44

  Lige min stil – og hendes ting sælges her i Odense, så jeg skal vist på shoppetur inden så længe 🙂

  B

 • Reply Ulla 02/11/2007 at 17:40

  Hun var bare dygtig hende Karen – jeg talte også med hende til kunsthåndværkermarkedet, og hun var utrolig god til at forklare, hvilke tanker hun havde gjort sig i udviklingen og udformningen af sine smukke ting. Jeg drog derfra med flere små brocher, som jeg nyder hver gang jeg har dem på.
  Jeg får mere og mere lyst til at se den butik din veninde har!!
  Mange hilsner
  Ulla

 • Reply Lena 03/11/2007 at 01:39

  Flotte ting til å henge på juletreet eller bare på en kvist:-) I dag har jeg strikket 8 mini-nisseluer som jeg skal tove, elsker å lage julepynt og er veldig glad i julen. Ikke lenge igjen nå:-) Ønsker deg fortsatt god helg.

 • Reply Anne 03/11/2007 at 08:32

  Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der kan li’ disse fine klirrende pyntesager 🙂

 • Reply Karen S 03/11/2007 at 10:19

  Nøj, hvor er de bare smukke og perfekte! Jeg ville ønske, at jeg var lidt tættere på…
  Og nej, Anne, du er absolut ikke den eneste med hang til fine ting og julestemning 😉

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » JULEBYTTERIER… 20/12/2007 at 23:03

  […] ønskede sig så skrækkeligt nogle af de små keramik-stjerner,  og da jeg jo vidste præcis, hvor jeg kunne finde dem, ja så aftalte vi at lave en lille […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.