Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/f/4/6/hverkenfuglellerfisk.dk/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1653 MEGA ØV… – Hverken fugl eller fisk
Skrammer og buler

MEGA ØV…

21/11/2007

Har ved et tilfælde lige opdaget, at alle mine filer, der lå hos 4shared er pist væk!!

Jeg har ikke været logget ind der i en måned, og så sletter de hele gøjemøget, gisp, tidligere har de lige sendt en lille mail, og givet besked om, at det var ved at være tid…

Jeg vil forsøge at finde en anden måde at dele Annefødder, Woodland og andet hyggeligt på, det er sikkert ikke så svært.

Men det irriterer mig faktisk, at alle tallene er forsvundet sammen med filerne, det har været lidt hyggeligt at følge det stigende nummer for antallet af downloads.

“Ren røv at trutte i” kan man vel vælge at kalde det?!

Jeg pipper lige, når jeg ved, hvor opskrifterne kommer til at ligge…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Lea 21/11/2007 at 08:05

  Nej, hvor ærgerligt for dig, Anne…de kunne da godt lige ha’ advaret dig inden. Øv!

 • Reply Helle K. 21/11/2007 at 08:47

  Det er da for tamt, at de ikke lige giver et praj… og ærgerligt at din statistik med download er forsvundet, det er da spændende at følge med i hvor mange… Held og lykke med at finde et nyt sted – og tak for at du gider, jeg har jo tidligere benyttet mig af muligheden 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 21/11/2007 at 10:21

  Ja – eller ren mølle som vi siger på Fyn.

 • Reply Sanne B 21/11/2007 at 13:35

  Giiiiiisp!!!!!
  Er alt væk? Holy crap!!!!
  Hvor er det ærgeligt, tiden med at genskabe kunne man jo godt bruge anderledes. Jeg er glad for at du gider, for der var jo én der ikke nåede forbi i går aftes for at hente Woodland.
  knus
  Sanne B

 • Reply Karen S 21/11/2007 at 17:31

  Den har jeg også været ude i, og så måtte også jeg forfra! Nu er jeg trolig inde en gang om måneden (eller oftere) så jeg ikke mister noget 😉

 • Reply Dortheivalo 22/11/2007 at 00:32

  Jaaah, for jeg var inde for at downloade woodland igen og opdagede til min vilde rædsel at det ikke længere kunne lade sig gøre. Fedt, hvis du får det gjort igen og tak fordi du overhovedet overvejer at gøre det. 🙂

 • Reply Rikke Skovbakke 22/11/2007 at 13:53

  Hej Anne,

  jeg er en hemmelig læser/beundrer af din blog gennem længere tid, og jeg har nu endelig vovet mig ud i strikkeriet. Jeg fik heldigvis gemt dine Annefødder, før opskriften forsvandt.
  Efter at have færdiggjort et Woodland tørklæde, vil jeg prøve dit berømte “Annefodstørklæde”, men jeg kommer ikke længere end til pind 3, hvor det hedder: strik 1r, 1v, 1r, 1v, 1r, 1v i næste maske.
  Hvad betyder “Strik i næste maske”? Jeg har søgt overalt på internettet men kan ikke finde en forklaring. (ja, jeg er altså temmelig meget nybegynder, så det er sikkert et mærkeligt spørgsmål for strikke-profier :o))

  På forhånd mange tak.

  Rikke Skovbakke

 • Reply Anne 22/11/2007 at 16:38

  De dukker op igen om et par dage, når jeg har fundet ud af, hvordan de bedst kan opbevares til download!

 • Reply Anne 22/11/2007 at 18:54

  Hej Rikke!
  Og velkommen til, du var lige røget til “godkendelse”, så derfor dukker din kommentar først op nu.

  “Strik i næste maske” betyder, at man strikker flere gange ned i den samme maske uden at løfte den af, som man jo normalt gør, når man har strikket den.
  Det er en måde at lave udtagninger på, og her får du så 5 masker i stedet for 1.
  Først strikker du ret, så ned med højre pind igen og strik en vrang, så ret igen, vrang og til slut en ret, og først der løfter du så den “brugte” maske af.

  Jeg ved ikke om det er til at forstå, ellers må du forbi en garnforretning og ha’ dem til at vise dig hvordan 😉

 • Reply Rikke Skovbakke 23/11/2007 at 09:39

  Hej Anne,

  Tak for svaret. Jeg prövede mig lidt frem, og efter et par pinde ser det nu ud som om, det er rigtigt. Det varede lige lidt, inden jeg fattede, at jeg ikke skal löfte masken af för til sidst.
  Synes Annefödderne er saa flotte, saa det maatte absolut pröves… :o)

  Mange hilsner
  Rikke

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.