Udflugter

FORVENTNINGSFULD…

21/11/2007

Jackson…

Jeg skal ud og se hoftevrid, skridt-tag og høre pop-hits fra den mest discofile de af min ungdom, jeg skal se yndefuld og pågående ballet, opleve gammel musik med nye vinkler, jeg skal til Michael Jackson Ballet.

Dengang pop-kongen stadig lignede en sort mand, da var jeg vild med ham, jeg har danset mig svedig og smidig til alle de hits han fyrede af i 80’erne, hvor pilotbælter og snoede pandebånd også var moderne.

Sangene fra Off The Wall minder mig om en lang sommer med bål på stranden, pool-party  med råb og hyl og for meget Pernod, mange af sangene kan stadig memoreres og få mig til at ta’ en dans på køkkengulvet…

Det er gået noget ned a’ bakke for ham siden da, og jeg får ubehagelig kuldegysninger, når jeg ser billeder af den androgyne særling, der efterhånden har hvidere hud end jeg.

Men det skal ikke afholde mig fra at elske alle de gamle numre, det er klassikere, og jeg vil glæde mig til at høre dem i aften.

Har de mon lavet plads i sidegangene til at os, der huser en indre undertrykt disc’er, kan lave en moonwalk…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply anne(den anden af slagsen) 21/11/2007 at 14:41

  Heldige dig. Det var tider dengang i 80’erne på “Kronhjorten” og man dansede natten ung til MJ.

  Nyd det og giv den gas i midtergangen med din moonwalk.

 • Reply Lea 21/11/2007 at 15:06

  Hej Anne!

  Tusind tak for den søde gave…du kan tro, det nok skal få lov at pynte her hos os…det er bare supersødt! 🙂

  Mange hilsener fra Lea…og rigtig god fornøjelse i aften!!

 • Reply Liselotte 21/11/2007 at 15:33

  Rigtig god fornøjelse. Jeg ville have danset med… ubetinget! 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 21/11/2007 at 15:56

  Jeg er så misundelig – jeg ved det er en grim ting – men jeg glæder mig med dig og håber oplevelsen bliver fantastisk..

 • Reply malle 21/11/2007 at 17:18

  nej, hvor er du heldig…..tænk at få lov til at genopleve/ genoplive 80’erne med selveste mister jackson.

  hans neverland, som ikke er mere end en times kørsel fra min bopæl ender nok snart på tvangsauktion……. ja, det er desværre gået alvorligt ned ad bakke for den ellers så nuttede mørke mand, der er endt som en blegfis med plaster på.

  nyd MJ og dansetrinene.

  malle

 • Reply Lise 21/11/2007 at 19:02

  80erne styrer! Også jeg har danset til Michael Jacksons musik før han blev hvid. Jeg husker Thriller som den største. Rigtig god fornøjelse!

 • Reply Helle K. 21/11/2007 at 19:12

  I’m bad I’m bad åh sikke en sang – synge og danse er det bedste og Michael Jacobsen (:-)) er også en af dem, jeg har gjort gulvet usikker til.

 • Reply kagekonen 21/11/2007 at 22:18

  åh ja, hvem elskede ikke MJ da han var ung og sort… i går aftes tog husbonden og jeg en tur down memory lane på youtube og myndlingen måtte ind i mellem vride sig i latter når han hørte musikken og så videoerne til alle de skønne 80’er hits…

 • Reply Anne 22/11/2007 at 16:34

  Det var SÅ fedt, kom afsted med jer, hvis i trænger til en power-indsprøjtning…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.