indenfor, Pigerne

GENBRUG…

31/10/2007

Uhyggeligt hyggeligt…

Halloween-lygten fra sidste år er kommet på bordet idag, perfekt til en grå og halvmørk eftermiddag, som den vi må døjes med i dag.

Vi har ikke fået lavet fæle orange lygtemænd til at pynte ved hoveddøren, og det irriterer mig faktisk lidt, for deres pågående farve og lysende indre giver glød kvarteret i de kulsorte aftener.

I dag orker jeg det ikke, det er ikke vejr til at stå ude og grave i græskar, ikke her hos os i alle tilfælde, så vi nøjes med uhygge på spisebordet, og lidt har vel også ret…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Anne (den anden af slagsen) 31/10/2007 at 17:55

    Buhhhh. Vi har heller ikke fået lavet lygtemænd, men vi har købt græskarene, så det er egentlig bare at gå igang. Men ungerne er syge og jeg gider ikke alene, så det får vente eller bliver måske slet ikke.

  • Reply Irene 31/10/2007 at 19:15

    Jeg snyder hvert år med de dersens lygtemænd. Jeg har ingen børn, men naboernes unger kommer jo rendende og laver “trick or treat”, så jeg tager et stykke rødt eller orange papir og klipper et ansigt ud, laver en cylinder og sætter det rundt om et glas med et fyrfadlys i, det virker fint og ser vældig uhyggeligt hyggeligt ud! 😉

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.