Strik

COBBLESTONE…

28/10/2007

Cobblestone…

Så er alle ender hæftet, hullerne under ærmerne lukket, der er skyllet op og ligge-tørret, og nu er der ikke mere til hinder for, at Torben kan trække den over hovedet og sige Ahhh.

For det er sådan den er Cobblestone, en rigtig Ah-sweater, blød og lun og lige til at blive boede i hele vinteren…

Jeg er SÅ tilfreds med den, eneste lille-bitte-mikro beklagelse er de to forskellige garner, det er altså bare ikke lige mig, det der “salt-og-peber”, men der er så meget andet godt ved sweateren at det er okay.

Men det skal helt sikkert strikkes én til med et lidt mere roligt udtryk, engang!

Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke, der er ikke noget at komme efter der, super gennemarbejdet og så legende let, at selv en meget grøn strikker ville kunne være med her…

img_7091.jpg

Torbens Cobblestone i størrelse mindst vejer lige under 500 gram, og da jeg ( ja, jeg er jo mig) ikke har skrevet ned, hvor mange nøgler af Indiecita’en jeg har brugt, så kan garnforbruget kun blive et slag på tasken, men dog et kvalificeret slag.

Ca. 6.5 nøgle af alpaca’en, altså 325 gram, og så må der jo være brugt i omegnen af 175 gram af shetlandsulden, der i løbelængde og strikkefasthed svarer til Pulsens Tweed 300.

Langt den overvejende del af garnet er af ældre dato, kun de sidste nødvendige nøgler alpaca er indkøbt i denne uge, så jeg vil tillade mig at udnævne Cobblestone til nummer 10 af 12.

Til jer andre, der pønser på at strikke en lignende, der er der kun at sige:

Kom i gang!!

Den er så lækker, både at strikke og bære…

img_7090.jpg

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Reply Tone H 28/10/2007 at 10:24

  Gratulerer med ferdig genser!

  Det er godt det ikke regner hos deg slik det gjør her, ellers hadde vi vel ikke fått bilde av genseren på lenge! Gleder meg til å se hvordan det går med Cobblestone i Lucca-garnet.

 • Reply Julie 28/10/2007 at 10:49

  Åh, den er da for lækker! Ih, hvor jeg glæder mig til at modtage garnet – opskriften ligger og venter på posthuset, så det er forhåbentlig kun et spørgsmål om dage, før jeg er igang. Jeg har jo også valgt salt & peber udgaven, og synes ud fra dine billeder at dømme, at det ser vildt flot ud….jeg kan dog godt sætte mig ind i det rolige, enkle og “rene” udtryk, en ensfarvet sweater vil kunne udtrykke!
  God søndag,
  KH Julie

 • Reply Karen S 28/10/2007 at 10:58

  Hold da helt op, hvor er den smuk!! Jeg er vild med ‘salt og peber’ udtrykket (kan i det hele taget godt lide den slags – også gerne tweed). Der må helt sikkert en på pindene her på adressen.

  Kh Karen S

 • Reply Liselotte 28/10/2007 at 11:04

  Den ser utrolig lækker ud, Anne. Jeg glæder mig sådan til at få startet en til Kenneth. Jeg har fundet noget smukt uld, som sikkert kan give et smukt resultat, så spørgsmålet er, om jeg ikke bare skulle se af at få slået op 😉

  Torben er en heldig mand 🙂

 • Reply Fríða 28/10/2007 at 12:44

  ej, hvor er den blevet super-flot! desværre har jeg gang i så mange ting lige i öjeblikket, men den der bliver altså én gemt men ikke glemt idé. jeg har bladet liggende og tror såmænd jeg har liiiige garnet også. måske jeg skulle samle begge dele i en pose så det ligger parat når jeg får nogen af de andre ting færdige.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 28/10/2007 at 14:52

  Han er heldig ham Torben. Virkelig skøn sag du der har smidt af pindene. Jeg er ret vild med farverne, måske man skulle forkæle husbonden med sådan en Cabblestone!

 • Reply Liza :-) 28/10/2007 at 18:27

  jaja. kom i gang siger du……. men opskriften er jo udsolgt, det vil sige at efterårsnumret af “Interweave Knits” er udsolgt…. så det er altså ret svært uden opskrift 🙁
  Har oxo tjekket bibliotekterne, uden held…… Nolge ideer til hvor jeg kan være heldig og opdrive opskriften ?

 • Reply Ulla 28/10/2007 at 19:57

  Pyha, for en smuk trøje…Jeg har lige haft min mand inde for at se den, OG det var noget for ham. (Han er ellers besværlig hvad striktrøjer angår!!)

 • Reply Marie-Louise 28/10/2007 at 21:05

  Den er super lækker den trøje. Så snart jeg har fundet noget garn skal jeg igang med at strikke den til manden min 😉 Det var nemlig for en gang skyld en model han kunne lide. Yes.
  🙂
  Marie-Louise

 • Reply Mette H. 29/10/2007 at 12:34

  Den er simplethen så lækker. min mand ville elske at få sådan en i julegave. Men hvordan/hvor støver man opskriften op ?

 • Reply hannekludekone 29/10/2007 at 13:16

  Jeg kan kun tilslutte mig! Den er virkelig smuk og flot. Men opskriften? Hvad gør alle vi, der ikke kan få fat i den?

 • Reply britt 29/10/2007 at 23:03

  Fantastisk smuk!!! Enkel og flot – den bliver han glad for.
  KH Britt

 • Reply Christa 31/10/2007 at 14:11

  Hej Anne!
  Den er du da godt nok – også – sluppet godt fra!!!
  Den er vel nok flot!!
  Jeg kunne lige se Søren søn i den!!! Ham med guitaren ;-))

  Gad nok vide, om det skulle kunne lykkes mig at finde opskriften!!
  Knus fra Christa!!

 • Reply huldremor 02/11/2007 at 23:18

  Jeg sier som de andre kvinner her; er det noen tips til hvor man kan få oppskrift og hva slags garn man kan bruke? Trøyen er fantastisk lekker!!

 • Reply Anne 03/11/2007 at 08:35

  Jeg kan godt forstå, at i gerne vil ha’ fat i opskriften, men jeg kan ikke hjælpe jer, desværre, det er ulovligt at omdele, der er jo copyright på…

  Prøv at maile til Interweave, til Jared designere, eller tjek Ebay, måske er der ikke lige et blad i dag, men så kommer der måske et i næste uge…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.