Blomster, Haveliv, Udeliv

TUSMØRKE-STEMNING…

17/09/2007

Efterårs stemning…

Jeg har fået ordnet potterne ved hoveddøren i dag, og er nu klar til at byde efterårsmørket trods med masser af lys og røde blomster.

De sørgelig rester af sommerens pelargonier og andet flor er nu smidt på komposten, den gik ikke længere, og de har faktisk irriteret mig i nogle uger. Så det føles dejligt at ha’ fået det gjort, at ha’ fået taget hul på den oprydning, der må til, før vi kan slukke og lukke for denne sommers haveaktiviteter.

Kom bare an efterår, vi er klar til at ta’ imod a Casa Dyrholm…

Lys i tusmørket…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply Kari 17/09/2007 at 20:13

  Hvis jeg var efteråret, kom jeg gerne på besøg i din have.
  Det ser rigtig hyggeligt ud!

 • Reply Sifka 17/09/2007 at 20:16

  Blir jeg osse modtaget så fint??

 • Reply Fríða 17/09/2007 at 20:36

  nej, hvor ser det lækkert og indbydende ud!
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Malene (Østerbro) 17/09/2007 at 21:21

  Kære Anne
  Ja, man får kun lige vendt ryggen til et øjeblik og så er der udkommet alverdens lyksagligheder på din blog..et gennemtjekket pigeværelse, fotografi fra de blå bjerge, en trille med vækkende ord, skærgårdsfrikadeller og en hoveddør der indbyder samt kortvarigt fjerner min tvivl om retfærdigheden i efterårets tidlige kommen. Min dag har været lang og krævende og endnu en venter imorgen, så tak fordi jeg måtte komme indenfor på visit i din verden og sidde lidt med benene oppe – jeg trængte sådan.
  Kærligst Malene (Østerbro)

 • Reply Jonna 17/09/2007 at 21:43

  Der er da dømt hygge hos dig sådan kan man byde efteråret velkommen, ser dejlig ud.

 • Reply Johanna 17/09/2007 at 22:04

  Hvor ser det bare totalt hyggeligt ud. Gid vi kunne gøre det samme her.. hm.. gad vide om vi kan, uden nogen render med hele møjet. Måske et forsøg værd, for der er intet bedre end et flot og hyggeligt indgangsparti 🙂

 • Reply Anne 17/09/2007 at 22:37

  Kari, det føles som om, at efteråret allerede har taget ophold i haven, det er kommet hurtigt i år!

  Det kan du bare regne med at du gør, Sifka, og du har vel set, at der er Amandas værelse også er klar til at modtage dig 🙂

  Jeg prøver at gøre det hyggeligt ved vores dør, Frida, vil så gerne ha’ at folk skal føle, at der bliver taget godt imod dem, når de kommer.

  Velbekomme, Malene, du er velkommen en anden gang!

  Vi hygger, Jonna, både ude og inde.

  Det ville selvfølgelig være irriterende, Johanna, hvis nogen skred med hele molevitten, men mon ikke andre også kunne se det hyggelige i det og måske derfor ville lade det stå?
  Ja hvad ved jeg om det, jeg bor jo nærmest på bøh-landet, og her bliver der bare kommenteret sødt på mine pynterier.

 • Reply Hege 17/09/2007 at 23:12

  Jeg har også kjøpt inn litt for å høstpynte ved døren, men så angret jeg meg. Bak i hagen er det nemlig full sommer ennå. Blomstene er i fullt flor, og mange har knopper ennå, så det kommer mer. På den annen side må jeg jo gjøre det nå før høsten går over i vinter. Kanskje jeg kan ha høst på forsiden av huset og sommer på baksiden?

 • Reply Tina 18/09/2007 at 07:52

  Hvor ser det hyggeligt ud, så kan efteråret og vinteren godt komme an. :o)

  Jeg må ha’ kigget lidt på vores indgang det smitter det skidt. ;o)

 • Reply Charlotte Illum Larsen 18/09/2007 at 09:24

  nu må min ærø-dør og trappe altså også snart stå for tur med en gang ompyntning – sådan en som din der bare siger “velkommen, kom ind og få en kop tår kaffe…”

 • Reply anne(den anden af slagsen) 18/09/2007 at 09:49

  Hvor hyggeligt. Hvem der bare blev modtaget sådan som gæst. Vores må nøjes med krukker med visne sommerblomster, en lampe hvor glasset er gået i stykker og en dørmåtte som katten har brugt til at gøre sine klør kampklare på. Måske man skulle oppe sig lidt?

 • Reply Bodil 18/09/2007 at 10:12

  Smukt – jeg elsker lanterner – skal have købt nogle nye til at sætte på vores terasse -og opstillinger med kønne blomsterkrukker. At pynte udenfor gør den mørke tid lidt lettere at komme igennem.

 • Reply Karen S 18/09/2007 at 12:31

  Det ser helt fantastisk hyggeligt ud, hvilket jeg også er sikker på, at det er … gid man kunne komme forbi til stearinlys og latter og varm the 😉

 • Reply Vivian 19/09/2007 at 10:00

  Hvilken herlig kilde til inspiration, sådan må jeg også have shinet op derhjemme, det er jo ganske uundværligt! (Og første efterår i mit udeboende liv at jeg har så indlysende en mulighed for det)

  Mange hilsner Vivian

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.