CHERRY…

Cherry snipper…

Så er det klar til brug, mit Boliglivs Cherry, det har været hurtigt at strikke, men resultatet er supergodt, jeg er vild med idéen om den overdimensionerede fisk, og også godt tilfreds med mine valgte farver.

Jeg har ladet den midterste maske på halstørklædet ligge som en lang ret-kæde op over hele tørklædet; jeg har kun strikket masken på retsiden af arbejdet, på vrangen er den bare løftet af.

Alpaca’en er lidt tung, og jeg satser på, at det at rækken kun har halvt så mange masker, som resten af tørklædet, vil kunne holde lidt samling på det, for ellers kan det vist vokse til 3-4 meters længde over en eftermiddag.

Jeg var faktisk til hele to workshops med Helga Isager, Cherry-mor, på Fanø, men den oplevelse fortjener en, eller sikkert flere, egne poster!

Lige her og nu nøjes jeg bare med at glæde mig over mit Cherry, der skal om halsen til skolebio-eftermiddag om en times tid…

Retkæde…

Comments

 1. says

  Det gik stærkt! 😀

  Det ser rigtig godt ud! – fine farver, god idé med rækken med halvt så mange masker.

  Glæder mig til at få gang i mit eget :)

 2. says

  Var det dansk-læreren, der stavede der, Dorte 😉
  Kender kun alt for godt det med de lynhurtige og drillende tastefejl!

  En lang køretur kan gøre meget for sådan et stykke Cherry, Birgitte, du må ha’ slået op til skidtet! Havde du det slet ikke fremme i toget tur-retur??

 3. says

  Jeg strikkede på det i toget på vejen til Fanø, men har besluttet at starte forfra med større pinde og din smarte midtermaske. På vejen hjem strikkede jeg på nogle af de småprojekter jeg startede på festivalen (og læste om varmechok-proteiner i E.coli ;)). Men men, nu er jeg snart klar til at starte på Cherry igen!! 😀

  Har netop været en tur forbi Helga i Jægersborggade – og er nu en Strawberryskjorte rigere, jubii.
  Hun sagde, at hun lige havde fået en email om at der først bliver strikkefestival om 2 år :( Men måske hun har noget i ærmet som erstatning. Vi får se :)

 4. says

  Det ser lækkert ud!!!

  Jeg har også gang i lidt Cherry – en lækker sag i lilla nuancer fra lageret. Hvis det bliver ligeså godt som jeg håber og tror – og nu kan se at dit færdige resultat er. Så pønser jeg på endnu en model i nogle farver som matcher lidt bedre til min øvrige garderobe.

  Under alle omstændigheder er det dejligt at strikke, tv strik uden at det bliver så kedsommeligt at jeg falder i søvn.

  Dejligt at høre at I havde en skøn weekend på Fanø. Jeg er helt vild misundelig men under dig alt det bedste. Og det fik du så!
  Næste gang vil jeg simpelthen have lavet et hul i kalenderen så jeg også kan komme afsted.

  Kh. Helle

 5. says

  Anne hvor er det fint. Jeg har det på den meget lange liste over kommende projekter, den liste som syntes at vokse og vokse for hver dag.

  Listen over færdige projekter? Den taler vi slet ikke om, for jeg får absolut intet gjort færdigt. Jeg tror jeg er gået i hi.

  Men dit Cherry er altså ret funcky, hvad endte det med, med hensyn til hjælpetråden? Og hvordan er drop alpacaen i forhold til orginal garn?

 6. says

  Øj, hvor er det blevet godt, Anne!
  Ja, hvordan med hjælpetråden? Droppede du den helt?
  Åh, hvorfor har jeg gang i så mange andre ting, og lovet mig selv ikke atarte nyt, før ALT andet er færdigt?? Snøft..

 7. says

  Det er blevet superflot, og rigtig god idé med midtermasken.

  Har du brugt org. garnet eller har du fundet afløsere?

  Hvis du har brugt afløsere hvad har du så erstattet den tynde tråd med?

  Og ja jeg fik købt bladet, så nu står der Cherry på programmet. :o)

 8. says

  Det er et skønt håndarbejde og resultatet er lækkert og skønt. Mit er lige færdigmonteret, for det duer da ikke, at jeg ikke kan tage mig sammen til 5 minutter med endehæftning.

  Det er smukke farver du har valgt. Jeg er i den grønne ende af den :-)

 9. says

  Hvor er det blevet flot, Anne!

  Da jeg så tørklædet på Amimonos side, troede jeg – til jeg pudsede brillerne – at der var en designdetalje ala din på tørklædet, men det var bare kantmaskerne :-D. Jeg tror du har ret i, at det vil holde sammen på tørklædet – og så giver det lige det sidste til designet. Flot!

 10. says

  Skøøøøøn Cherry, Anne! Din personlige variation er rigtig fin!
  Snik-snak – det tager vi næste gang – for der må helt sikkert blive en næste gang med lidt mere tid!!
  KH Britt

 11. says

  Kan jeg ikke gemme mig bag den kendsgerning, at jeg ikke har dansk på linie…? Må til Køge efter garn… nå, nej… Posten kom med garn fra Isager og fra Kræftens bekæmpelse.
  God aften kære Anne.

 12. says

  Det ser dejligt vamses ud, godt jeg også har opskriften liggende.
  Må vist have set på noger garn også. Fine farver du har valgt.

 13. says

  Det ser rigtig lækkert ud, og jeg har også bladet. Undlod du den tynde medløbstråd? Kunne man tænke sig at bruge en tynd silke quiltetråd, dem har jeg i flere farver, og de er både hårdføre, tynde og flotte i farverne, nogle af dem har endda farveskift ligesom håndfarvet strikkegarn. Jeg kan godt lide din variation. KH Hannekludekone

 14. says

  Tak for alle de søde kommentarer om Cherry, som jeg også selv er ret godt tilfreds med.

  Garnet er ikke Isagers, som originalen, jeg stak armen i gemmeren og hev noget op derfra. Jeg lunede mig ved tanken om et projekt, hvor jeg kunne bruge lager-varer, for jeg vidste jo at der ventede fristelser lige om hjørnet på Fanø 😉

  Jeg opgav at finde en medløbertråd, der matchede ribstykkerne, og droppede det derfor helt, man kan jo evt. gå en halv pind mere ned i de stykker.
  Jeg er helt tilfreds med min egen tilføjelse af “lænken” ned i midten, den holder lidt sammen på alle de mange retriller.

  Jeg kan bedre li’ Isagers Alpaca, er i det hele taget ret vild med hendes garner, men nu var det dette her, der var i skuffen, og det er okay til sådan et projekt, der jo bare er et af mange 😉
  Tørklæder altså…

Trackbacks

 1. […] jeg er en doven skrædder, så de mange tråde, som skulle hæftes, gad jeg ikke rigtigt. Nu har Anne monteret sit, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte sætte i gang. Det tog 5 minutter og sådan er det ofte med […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>