Lidt af hvert

MORGENSTUND…

10/08/2007

Kaffe, strikketøj, en lun hund ved fødderne, strithår og krøllet hud på kinden, sovende børn, sol, varme og fuglefløjt gennem den åbne dør, masser af tid og ingen faste planer for dagen, det bli’r ikke meget bedre.

Jeg har været tidligt oppe og fået mit skolearbejde ordnet, mangler kun et par mødeindkaldelser og dagsordner, så er jeg top-klar til at ta’ hul på et nyt skoleår, jeg glæder mig til at møde alle børnene igen, det bliver dejligt.

Men i dag vil jeg nyde livet her hjemme, slå et smut ud i haven, drikke en kop kaffe med naboen og forkæle pigerne, der har deres sidste feriedag i dag, mon ikke de ville nyde at der stod en stak tykke små pandekager klar, når de om en tid får øjne…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.