Lidt af hvert

RASTLØS…

19/07/2007

Jeg læser lidt i en bog, spiser mig en mad, zapper lidt tv, klapper min hund, kører på biblioteket og hjem igen, snakker med pigerne, læser ugeblade, hænger tøj på tørresnoren, åbner og lukker køleskabet, sukker lettere irriteret, jeg er rastløs af pommern til.

Jeg strikker lidt hist og her, men intet fænger sådan for alvor, et par farveskift op ad Argosy er det alligevel blevet til, men det slog jeg egentlig bare op til i trods og ved slet ikke om jeg vil ha’ det, jeg er vist en anelse utidig…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Sifka 19/07/2007 at 18:55

  Din dag ligner min dag.

 • Reply Anne 19/07/2007 at 18:59

  Vi er nogle værre nogen 😉
  Måske skulle vi ha’ mødtes i Odense til et spil Mahjong?!
  Så havde tiden da gået med noget nyttigt…

 • Reply Maria 19/07/2007 at 19:16

  Jeg tror at du er ferie-træt 🙂 Der skal snart ske noget – har det i hvert fald lidt sådan selv…trænger til at komme ud, efter at have været hjemme i…. 4 dage… tsk tsk tsk (men det er snart fredag, så kan man nok lokke nogen ud og svinge hofter eller noget)

 • Reply Anne 19/07/2007 at 19:33

  Det kan sagtens være det, Maria, mon det hjælper, når vi futter i sommerhus på lørdag?
  Vejret lokker ikke ligefrem, badeture bliver der nok ingen af, men det kan være at en simpel hus-forandring kan peppe mig op.

 • Reply britt 19/07/2007 at 22:05

  Hvis rastløshed resulterer i så fine tørklæder er det da til at bære…;-))
  Tø hø…skynd du dig ned og køb garn til Stikkelbær og kom i gang med den…om ikke andet så holder Amanda dig sikkert til ilden ;-))))
  KH,
  Britt

 • Reply Sylvia 19/07/2007 at 22:55

  Er du rastløs av ferie? Etter 2 ukers ferie i Danmark er jeg full av piff og energi. En uke i Lønstrup, den neste på fyn (som du) på Øya ÆRØ, som var såååå behagelig! Viser litt bilder fra ferien i min blogg nå og fremover….
  Vi skal også pusse opp her hjemme….håper vi. Det er et ork å begynne!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.