Lidt af hvert

JEG GLEMTE LIGE NOGET, IKK’…

31/07/2007

Ironi kan være svær at fornemme i det skrevne ord, i alle tilfælde når “forfatteren” er en knold, som mig!!

Nedenstående indlæg har intet med virkeligheden at gøre, jeg har ikke travlt med at nå noget som helst, jeg sidder på min flade og broderer, og hundser lidt med pigerne, der er ved at bage pitabrød, jeg dagdrømmer og frydes over alle de muligheder, der ligger åbne for os ude i verden, men som vi kun behøver at ta’ livtag med, når og hvis vi gider.

Jeg fik mig bare lige en indre griner over alle de “behov”, der opstod ved oprydning, det skulle jo gerne ha’ været modsat…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Linda 31/07/2007 at 21:27

    jamen det kender jeg da kun alt for godt :o) Jeg har indtil flere kasser med udklip, den med julehimstregims er enormt stor. Engang imellem åbner jeg dem og forundres over alle de herligheder der er dernede.
    På et tidspunkt gemte jeg rigtigt mange madopskrifter, fordi jeg forestillede mig at man kunne klippe tallerkenretterne ud, laminere dem og så kunne ungerne lege restaurant med dem. Nå… nu er de vist blevet for store til den leg :o)
    kh Linda

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.