Lidt af hvert

BYTTE-TUR…

01/07/2007

En svag poding og et pæretræ, der sagde knak, fik mig i eftermiddag på landevejen, jeg måtte til Plantorama og klage min nød, det ene af indkøbene fra sidste weekend var en “ommer”, for selv om der er udsalg, så skal varerne vel være i orden.

Der var heller ingen ko på isen, jeg kunne bare smutte ud og hente et andet, og mens jeg stod der, med ryggen til min store plantevogn, travlt optaget af at finde det helt rigtige træ, hoppede der i løbet af et øjeste blik en stak planter op…

En kæmpe opstammet syren, nogle hvide sommerfuglebuske, en hidtil ukendt duftgeranie og sammen med dem et par små hegn, der har hvisket til mig, at de gerne vil bruges som “rum-opdelere” bag drivhuset, og at de gerne vil iklædes noget slyngende eller krybende.

Der stod også en kæmpe skærmlilje på vognen, men pyt, dem kan man vel ikke få for mange af?!

Nu sidder jeg så og venter på, at regnen skal aftage bare en lille smule, så jeg kan komme ud og ordne alt det nye, der på forunderlig vis entrede min vogn…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Bodil 01/07/2007 at 19:47

  Ja det er altid fristende at tage i havecentret;-) tænk at det er så vådt ovre hos jer – her (Nordsjælland) har det været helt tørt, lidt sol og lidt gråt.

 • Reply HANNE 01/07/2007 at 21:58

  Hehe, jeg glæder mig til at se det i haven…

 • Reply Liselotte 01/07/2007 at 22:33

  Åh ja, de skærmliljer så jeg også. Jeg nåede endda at have to i vognen, men fortrød og skiftede dem ud med nogle andre stauder, som jeg ikke lige kender navnet på. Nu fortryder jeg en smule, men hvad… Så er der endnu en grund til at tage til Plantorama igen snarest 😉

 • Reply Sifka 02/07/2007 at 00:54

  Nej, hvor vildt. Har de små usynlige havenisser ansat til at fylde på vognene?? Dem vil jeg gerne se:)

  Billeder kommer der forhåbentlig fra din dejlige have når du har været ude og rode med jord, ikk’??

 • Reply Anne 02/07/2007 at 11:04

  Liselotte, hvorfor stillede du dem tilbage, du snakkede allerede sidste sommer om, at du gerne ville ha’ sådan en krukkefuld.
  Du må afsted igen, de er jo vildt billige 🙂

  Jeg tror, at det er have-feer, Sifka, de regnede i alle tilfælde mine ønsker ud 😉
  HAvenisserne var måske dem, der drillede, da jeg forsøgte at få plads til alle indkøbene.
  Det var ikke elegante manøvrer, der var gang i der…

  Og HAnne, ikke for meget he-he med dig, du kan komme og hjælpe med at grave!

  Bodil, her var ikke bare vådt, her var syndflod! Jeg var våd til skindet, da jeg kom hjem.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.