Lidt af hvert

SLAPPE KNÆ…

27/06/2007

Jeg bliver helt mat og slap i hele kroppen, når jeg har været igennem 3 timers intensiv samtale med en forældre, der går i opløsning for øjnene af mig, og som jeg så må forsøge at få stablet op igen.

Min hjerne har arbejdet på højtryk, jeg har lyttet, analyseret, konkluderet, vejledt og måske vildledt, jeg har været totalt oppe på stikkerne, for der skulle tænkes hurtigt – rigtigt hurtigt – og nu er jeg fuldstændig færdig, brugt op og med et energiniveau på minus 100.

Jeg får lyst til at fylde mig med chokolade og stærk kaffe, får lyst til at sympati-tude lidt og så ellers falde bevidstløs om på sofaen.

Jeg tror sgu bare jeg gør det, først mokka og så morfar…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Fríða 27/06/2007 at 16:55

  puha, den er hård! du har altså AL min respekt for det arbejde du gör. det ville jeg aldrig kunne, jeg er desværre ikke så god til at skjule min irritation over folk der opförer sig som idioter, som jeg er sikker på du er enig med mig i at nogle af de forældre gör. derfor valgte jeg ikke at arbejde som lærer, selvom det var det jeg blev udbildet til.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Mette 27/06/2007 at 17:01

  Chokolade, stærk kaffe og en sofa det er lige, hvad der skal til. Afsted med dig!

 • Reply Sifka 27/06/2007 at 20:45

  Åh ja, godt vi har morfar! Mocca duer ikke for mig. Jeg kan ikke morfar’e efter mocca:)

 • Reply Charlotte Illum Larsen 28/06/2007 at 07:45

  Søde stærke Anne, hvor er det godt at der findes kvinder som dig… tag du dig bare en velfortjent lur og en god kop kaffe… fordi du kan

 • Reply susanne vestergaard 28/06/2007 at 14:12

  DU er da dejlig – det er så skønt at læse at selv når det er HÅRDTY så betyder det noget for dig at gøre det ordentligt, grundigt og på aller bedste vis – du er mega sej! Tak fordi du er…. nogen må nyde godt af dig hver dag – nej, ikek bare nogen – men MANGE!
  Håber du fik den dejligste chokolade og den fineste mocca – nå ja, og så den der morfar…
  kh MORTIL9

 • Reply Anne 28/06/2007 at 16:10

  Tak for de søde ord, er ikke sikker på,at jeg helt fortjener dem, men jeg nyder dem nu bare alligevel.

  Jeg fik både chokolade, kaffe og en meget lille lur, men jeg føler mig stadig – nu et døgn efter – som en slatten karklud!
  Hurra for at det er ferie fra i morgen!!!

 • Reply lifeondyssen 29/06/2007 at 10:26

  Ikke underligt at du føler dig slap efter sådan en omgang intensiv samtale hvor alle gerne skal gå derfra tilfredse !!
  Jeg har givet hippieklud-stafetten videre til dig .. god fornøjelse og glæder mig til at se hvad du kommer frem til ;o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.