Lidt af hvert

OPRYDNING…

20/06/2007

Jeg har lavet mig en liste over små hængepartier i mit liv, de fleste af tingene er noget med oprydning, systematisering, nedbringning og opfriskning; jeg kunne såmænd sagtens nå omkring dem uden at de stod linet op i lommebogen, men der er nu en eller anden tilfredsstillelse i at strege ud eller sætte flueben.

Jeg arbejder mig stille og roligt ned gennem listen, og tilføjer så nye punkter, jeg skulle jo nødigt komme til at kede mig…

Lige nu er jeg svært tilfreds med egen indsats, alle mine strikkeopskrifter er blevet gennemgået og sat på plads i de dertil indrettede mapper, alle ugebladene er kigget igennem, sider er revet ud og gemt, andet er strøget direkte i posen til losseren, og reolen står nu i den lille gang med ny orden og check på indholdet.

Nu mangler jeg bare nye “rygmærker” til mapperne, for de ser noget sølle og falmede ud, men opgaven er givet videre til Torben, der har fede printere på kontoret, og som kan klare sådan et basis-mærke hurtigere, end jeg kan blinke, og så kan jeg vel altid dulle dem op bagefter…
Da jeg sad og sorterede og satte i plastlommer, opstod der en del nye behov og ønsker, nogle mere akutte end andre, for hold da op, hvor er der mange gode sager, der endnu ikke har været på pindene.

Det er godt, at det snart er sommerferie og tiden til strik bliver bedre, jeg længes efter dage uden alt for mange planer og kedelige afbrydelser, jeg længes efter at mine håndled og fingre kan strikke uden ubehag.
Og så må jeg jo se, om der skal nyindkøb til, eller om der er noget af uld på lager til at opfylde de sidst ankomne behov og drømme.

Men lige nu vil jeg bare være glad og selvfed, når jeg om et sekund sætter et flueben ud for:
Ordne strikkeopskrifter

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Sifka 20/06/2007 at 20:27

  Kommer du ikke lige forbi og deler ud af din erfaring med lister og flueben. Trænger lidt:)

 • Reply anne (den anden af slagsen) 20/06/2007 at 20:39

  Godt gået.

  Og så nyder jeg at se, at der er andre der sætter deres bøger efter farve og ikke titel eller forfatter.

  En imellem er det ikke så tosset at holde strikkefri, bare det ikke vare for længe af gangen.

 • Reply Julia Zahle 20/06/2007 at 20:52

  Orv, hvor skønt!

  Har lige selv gkort det samme med mit garn, opskrifter og sygrej – det giver en dejlig følelse bagefter – og så er der noget mediterende over at ordne, rydde op og sortere.

  De små bidder jeg har set af dit hjem, giver mig en opfattelse af at du bor lækkert.

  /julia

 • Reply Anne 20/06/2007 at 22:23

  Jeg er skarp i det med at skrive lister, Sifka, men også i at komme igennem dem og få sat flueben 🙂

  Alle vores bøger er i farveforløb, Anne, jeg klarer ikke det andet “rodede” noget, det larmer synes jeg!
  Min strikkefri periode trækker ud, jeg har decideret ondt i fingrene, det er ret ubehageligt og en lille smule urovækkende 🙁

  Ja, Julia, det er skønt at få ryddet op, og jeg glæder mig meget over dagens dont.
  Og skal jeg sige det selv, så synes jeg da også, at vi bor dejligt 🙂

 • Reply Ella 20/06/2007 at 22:41

  Hold nu de stakkels hænder i ro – ikke mere hækkelugning, vel? Det er superhårdt, ved jeg af erfaring 🙁

  Det er rigtig, rigtig synd for dig, og dine abstinenser efter strikkeriet mærkes helt til Aalborg. Lav et fad med varmt vand og put hænderne deri – det lindrer – god bedring 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.