Lidt af hvert

OGSÅ DENNE TJANS ER FERIETRÆNGENDE…

26/06/2007

Eller rettere, jeg trænger til ferie fra tjansen, den med madpakkerne altså!

200 skoledage, 30 minutters madpakkesmøring pr. dag, det er alligevel i nærheden af noget der ligner 4 døgns uafbrudt smøren og pakken ind, ikke så sært at det engang imellem trætter lidt.

Nå, pjat med mig, de spiser deres madpakker med glæde hver eneste dag, og så længe de gør det, så smører jeg hjertens gerne.

Meeeeen, en lille pause er nu okay…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Trine Als 26/06/2007 at 22:43

  Jeg ville også spise min madpakke, hvis du smurte den *hehe*
  Det ser da umådeligt lækkert ud.

 • Reply Sifka 26/06/2007 at 22:45

  Uhm, en madpakke der fryder ethvert pædagoghjerte:)

 • Reply Ella 26/06/2007 at 22:50

  Den madpakke ville fryde enhver,der er både til maven og til øjnene 🙂

  – Jeg kan ikke fordrage at smøre madpakker og det er noget pjat, for så længe man har nogen at smøre til og noget at smøre af, skal man være lykkelig!

 • Reply strikke_jane 27/06/2007 at 10:50

  Madpakker….. ikke noget jeg bryder mig specielt meget om at lave. Så jeg ser også frem til snart at slippe – selvom det kun er én jeg laver. Manden og de store unger klarer det nemlig selv. Hvilket bringer mig frem til.. Hvor gamle skal de egentlig vær sådan nogen unger før de selv skal/kan smøre deres madpakker. Vi har en ugentlig dag, hvor vi får rugbrødsmadder til aften og den aften smører Mathias selv sin madpakke til dagen efter og han storhygger sig med det. Han har faktisk allerede ret godt styr på, hvad der skal være i en madpakke af forskellige gode ting. Han er kun 5½, så selvfølgelig skal han ikke selv smøre sin madpakke endnu, men den ene gang i ugen der storhygger han med det og han er pavestolt af sin madpakke i børnehaven når han selv har lavet den – måske en idé til andre… 🙂

 • Reply Anne 27/06/2007 at 15:21

  Det er en rigtig god idé, Jane, og vi har også forsøgt at luske noget lignende ind ad bagdøren, men pigerne ææælsker mors madder, og også det ikke at vide, hvad dagens pakke byder på!

  Men vi har nu snakket om, at de selv skal mere på banen det kommende skoleår, lad os nu se, hvordan det kommer til at gå 😉

 • Reply Mette 27/06/2007 at 17:03

  Jeg har det som dig med madpakker, men vi er begyndt ind i mellem at bede pigerne om selv at klare deres madpakker. Det vil de gerne. Andre dage er det hurtigere selv at gøre det.

 • Reply Susanne Vestergaard 28/06/2007 at 14:07

  Anne – hvis det på nogen måde kan være en lilel bitte “trøst” så smører jeg hver dag 6 madpakker – og siden efteråret har de 3 af dem ovenikøbet været med diætmad – og jeg GLÆDER mig også både over at alle vore børn – store og små – spiser madpakke med glæde og har masser af energi til at være skolebørn hist og pist – men jeg ville klart lyve hvis jeg sagde at jeg også ser frem til mange, mange morgener hvor jeg IKKE skal smøre madpakker!!! Og jow – alle mine kunne sagtens smøre til sig selv – eller een af de andre smøre til alle os andre når vi fx skal på sommertur til Legoland o.lign. – men dels så ville jeg ha svært ved at styre køleskabets indhold til hverdag hvsi ikek jeg var madpakkesmørelogistikchef, og dels ville det tage meget mere tid end godt er, hvis de alle selv skulle til – og så er det faktisk en rigtig dejlig ting at gøre for sine unger – og mine skønner ofte på det og praler gerne med, at selv gymnasie-kammeraterne er dybt, dybt misundelige – og det er ikek kun ovre dte lækre indhold men lige så meget over at de har forældre der VIL gøre dette for dem… faktisk blev det nævnt i den ældstes Blå Bog fra Gymnasiet – ikke at hun ikek selv kunne men at hun, som den eneste, stadig var så dyrebar og dejlig for sine forældre, at de gad at smøre lækre madpakker til hende;0D
  Jeg tror nu også at ved at skærpe børnenes fornemmelse for gode madpakker og ad den vej vise dem hvilke ting der fx er gode at ha med i pakken, og hvor dejligt det er at kunne få nogte flere gange i løbet af en aktiv dag, så lære de hvad der skal til! Så jeg gør det også med glæde – OG glæder mig til FRI med god samvittighed!Og til at tænke på alle de madpakkesmørende mødre/fædre ud over det ganske land der holder fri fra den tjans her i sommeren!! HERLIGT!
  kh MORTIL9

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.