Lidt af hvert

HVA’ NU…

02/04/2007

Jeg er nærmest gået i anti-strik efter at ha’ afsluttet Birch, jeg har kigget lidt på det der ligger i kurven, men der er ærlig talt ikke noget, der trækker sådan for alvor.

Torben mener, at jeg kun skal strikke på Fisker, han vil gerne nå at bruge den dette forår, men rib – kun rib – det bliver lidt søvndyssende i længden!

Der ligger også en lille Zebratrøje til naboens dreng, en trøje som jeg rigtigt gerne vil strikke til ham, den er hyggelig nok at strikke, meeeeeen…

Så hva’ nu??
Skal jeg en tur i skufferne for at se, om der ikke ligger garn til et projekt, jeg bare bliver nødt til at kaste på pindene??
Skal jeg være lidt struktureret og så bare strikke på de to trøjer til en stor og en lille mand??

Jeg kunne jo afprøve min nye sweaterudregningsbibel, og et tørklæde kan man vel også altid strikke…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Sanne B. 02/04/2007 at 09:08

  Må jeg anbefale at du kigger på det der ligger i kurven? Det er dødens pølse, men følelsen når man endelig er færdig med en “overligger” er fantastisk. Så er samvittigheden til at starte noget nyt også bedre (hvis man behøver samvittighed for at gå i gang med nye projekter – jeg gør ikke).
  kh
  Sanne B

 • Reply Anne 02/04/2007 at 09:24

  Ja, anbefale, det må man altid, men min samvittighed befaler mig heldigvis ikke, at at skulle afslutte noget før nyt påbegyndes 🙂

 • Reply HANNE 02/04/2007 at 10:31

  Du kan jo strikke på Fisker trøjen, når du sidder udenfor i forårssolen. Så går det nok lidt stærkere…..og når du så trækker indenfor i “mørket” er der vel ikke nogen, som lægger mærke til, hvad du har på pindene.
  Zebratrøjer strikker man vist kun på om søndagen….har jeg hørt.

 • Reply hanne 02/04/2007 at 11:40

  Jamen du skal da strikke Chevron Scarf! Kan du lade være?

 • Reply anne (den anden af slagsen) 02/04/2007 at 14:11

  Du skal da helt klart kaste dig over noget nyt. Livet er for kort til det man ikke lyster. hvad det skal være, aner det ikke, men når du finder noget spændende, så sig lige til, jeg er selv ramt af ikke at vide hvad jeg skal lave.

  Måske vi skulle ta’ den shoppetur?

 • Reply Anne 02/04/2007 at 14:50

  Det er det vil skal, Anne, der må noget til at forsøde strikkelivet, inden det går helt i stå!

 • Reply Karen S 02/04/2007 at 15:42

  God fornøjelse, hvad end du så vælger… om det så bliver at bage lidt eller læse en god bog, flade ud til en dejlig film, strikke på de begyndte eller på noget helt nyt… nyd det!

  Kh Karen S

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.