Lidt af hvert

SKOLEBIO…

26/02/2007

Et par hundrede fnisende børn, i 10-12 års alderen, sprængfyldt med hormoner, litervis af sodavand, knitrende slikpapir og rygende popcorn, der er basis for snak og ballade af den gode slags, den hvor et enkelt stykke slik kastes i retning af parallelklassens hotte fyr, og hvor der skubbes lidt til pigen, man sværmer for.

Der hviskes og tiskes, og fnises rigtigt meget, man har travlt med at se hinanden an, og måske også komme i snak med nogle, der til hverdag ikke er at finde i ens hjemlige skolegård…

Jeg er med på sidelinien, 4 af “mine” støttebørn er med i mørket, i dag skal vi underholdes af Tempelriddernes Skat !
Jeg skal passe på, at jeg ikke falder hen, jeg er træt ovenpå weekendes strabadser, og kunne nemt komme til at sidde og nikke med tunge tunge øjenlåg.

Måske skulle jeg snige et strikketøj med, og så også lave en aftale med en af drengene om en albue i siden, hvis vejrtrækningen bliver for afslappet.
På den anden side, så ville de elske, at ha’ noget på mig, og det ville de da virkelig ha’, hvis jeg blev taget i at sidde der og snorke!

Hvis jeg nu bare får dem til at love, at de ikke forlader biografen uden mig…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Karen S 26/02/2007 at 15:22

  Kan du ikke bare sidde bagerst/yderst, så ingen ser dig?… hvis du sidder yderst på rækken og falder lidt hen, så bliver du jo nok vækket, når de skal forbi dig på vejen ud.

  Nyd filmen (med eller uden indbygget lur).

  Kh Karen S

 • Reply Krebsinden 27/02/2007 at 08:42

  Rigtig god fornøjelse 🙂

 • Reply laura 28/02/2007 at 13:11

  Jeg kjente meg jammen meg igjen i dine beskrivelser.

  Alltid hyggelig å besøke bloggen din.

  Hilsen laura som også er lærer

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.