Lidt af hvert

PRØVEKLUD…

22/02/2007

Jeg kan ikke rigtigt forlige mig med den vævestrikkede kant på Fisker, på en eller anden måde er den forkert, specielt oppe i halsen.
I bogen er der et forslag om en ribstrikket kant med en enkelt snoning, og det bliver den jeg hopper på!

Jeg har lavet en lille strikkeprøve med snoning i den ene ende og vævestrik i den anden, vævestrikken er flot, ingen tvivl om det, men det bliver ikke i denne omgang…

Jeg er i gang med bullen, har strikket 6-7 cm., det bliver et strikketøj, der kan klares på rutinen, 5 ret 5 vrang 5 ret 5 vrang, de to tråde garn er bløde og smidige, det kommer til at gå som en leg!

Men der bliver ikke strikket på den i dag, den er på stand-by, indtil jeg har fået styr på Amandas trøje; jeg mangler kun 10-12 omgange på ærme nummer 2, så er det hele samlet på rundpind, og det bliver lidt lettere at få et godt indtryk af, om skidtet passer.
Den ser så petit ud, men jeg er oppe i str.12, og det burde være rigeligt til hendes lille krop…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Charlotte Illum Larsen 23/02/2007 at 10:18

    Altså jeg er vild med ideen om snoningerne – det giver altid sådan en flot effekt. Og farverne – lækre lækre

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.