Lidt af hvert

JUBEL OVER 3 METER HVID LAMINAT…

07/02/2007

Normalt kaster jeg altså ikke armene i vejret af glæde, når jeg render ind i hyldemeter af hvid laminat, men når de pludselig er placeret på en bar væg i mit viktualierum, ja så bliver jeg dæleme fornøjet!

Vi har boet i huset i 3 år, og i al den tid har vi manglet at få monteret de sidste planlagte hylder inde i det lille rum, og det har betydet, at der har været underlige stabler ved endevæggen og ind imellem rodet på gulvet.
Det er en smal sag at købe nogle vanger og hylder, det tager egentlig heller ikke lang tid at sætte skidtet op, og hold op hvor har det tit irriteret mig, at vi ikke har fået det gjort…

De lange smalle hylder har været der fra første dag, men de var kun beregnet til fødevarer og småting, ikke popcornsovn eller store bageforme.
Men nu er de nye hylder oppe og der er plads til det hele, og jeg fryder mig hver eneste gang, jeg træder ind i rummet.

Og så ryster jeg lidt på hovedet og griner, når jeg kigger på de fyldte hylder, vi kunne godt sne inde nogle dage, før sulten ville begynde at gnave…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Onlyangelika 07/02/2007 at 20:11

  Er det ikke utroligt, hvor lidt der skal til for at man bliver glad ?
  Strikkehilsner
  Angelika

 • Reply Karen S 07/02/2007 at 20:56

  Nu vil jeg jo hævde, at det ikke er det værste at være forberedt på lidt af hvert (sådan forrådsmæssigt). Kan godt lide visheden om, at der altid lige er ingredienser til et eller andet.

  Kh Karen S

 • Reply Susanne 07/02/2007 at 20:56

  Så mangler han bare døren i til Harry’s rum :o) Altså inden I skal til at bygge til…. Jamen er der ikke en snestorm på vej ??? Kh Susanne

 • Reply Anonymous 08/02/2007 at 14:06

  åh…sikke en overflod af plads. Nyd det. Mit fjernlager er i butikkerne men det er ok når man bor tæt på dem. Vores nye gaskomfur er netop installeret af en tidl. Smegmand, du skulle høre ham lovprise mærket….Det er noteret.
  🙂 Gitte J.

 • Reply faxfraenspelsau 08/02/2007 at 15:13

  Det ligner fuldstændig et udsnit af mit spisekammer. Jeg har bare to hylder mere. Og de er altid fyldte. Og melet står endda i 25 kgs sække et andet sted. Jeg forstår det bare ikke.

  😉 Mette H.

 • Reply Anne 08/02/2007 at 15:26

  Det lyder godt, Gitte, men som jeg skrev, så er vi også meget godt tilfredse med vores.
  Tillykke med dit nye, hvad mon du skal kokkerere derpå i aften?

  På langsiden er der 5 hylder,Mette, men er heldigvis ikke fyldt med mad hele vejen hen, det ville være alt for vildt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.