Lidt af hvert

INDRE VARME…

06/11/2006

Turen til Ålborg i lørdags har efterladt mig smilende og varm inden i, det var en dag af den allerdejligste slags, én, der sagtens tåler gentagelse.

Liselotte og Ella har givet gode beskrivelse af dagens forløb, så det springer jeg let og elegant henover, vil dog bare lige tilføje, at det er ikke her hos mig at alle de rigtigt mange nisser står…

Vi havde en rigtig rigtig dejlig dag, hvor alt fra intim-barbering, blog-pli, børne-bekymringer, strikke-afhængighed, chokolade-kvaliteter, sviger-familier til bedre-halvdele blev debatteret.
Vi snakkede i en flydende strøm, sad faktisk meget længe ved vores bord på Ministeriet, før vi overhovedet kom i tanke om, at vi da hellere måtte bestille, hoved og hjerte var fyldt med input, og der var meget mere på lager, men tiden slap op!

De to damer havde lagt gode planer for hvilke butikker, jeg skulle introduceres for, og hold da op, hvor er der meget at købe i Ålborg, og hold da endnu mere op, hvor blev min søde mand lettet, da han så hvor lidt jeg havde købt.
En pose blandet krims-krams fra Søstrene Grene, og et lille beskeden pose fra Designværkstedet, det var det, og jeg vil faktisk påstå, at jeg var den, der havde allermindst med hjem.I alle tilfælde i fysisk form, for indeni og oveni der var der fyldt på, det kan holde længe…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply ella 06/11/2006 at 17:41

  En lækker og fyldig oplevelse Anne – vi glæder os til, at vi skal køre sydpå 🙂

 • Reply Liselotte 06/11/2006 at 19:01

  Ja, det glæder vi os til 🙂

 • Reply Anne 06/11/2006 at 19:31

  Nemlig 😉

 • Reply Dorthe 09/11/2006 at 20:57

  Hvad er det du strikker og hvilket garn, deter helt fantastisk i farverne?

 • Reply Lizelotte 10/11/2006 at 15:36

  HAHA … intim-barbering – ja det ku’ jeg tænke mig, med de to frække fruer du var på tur med 🙂

  Det lyder som en god dag, I havde!!

 • Reply Anne 10/11/2006 at 15:49

  Dorthe, det er Noro Kureyon, og endnu et Ruffles jeg strikker, dem kan man vel ikke få for mange af 😉

 • Reply Anne 10/11/2006 at 15:50

  Det var en dejlig dag, Lizelotte, og to frækkerter, det er de, med en “død-syg” humor der passer så udemærket til min!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.