Lidt af hvert

HØRMEREN…

29/11/2006

Der har været en lidt underlig og fremmed lugt i vores hus de sidste par dage, og det har ikke været på den gode måde.
I går kom Torben lige ind i entréen og vrænger så:”
“Fu.., her stinker bare helt vildt af kattelort!!”

Jeg har tæt på verdens sarteste næse, og var i alle tilfælde helt sikker på, at stanken ikke havde noget med kattene at gøre, men der imod Torbens cigaretter, for den havde ikke fået for lidt med dem hen over weekenden…

Jeg er gammel ryger, og er derfor selvfølgelig en af de allermest anti-rygnings-hysteriske-intollerante røgdetektorer på markedet, så bare han tænker på at ryge, så er jeg der med host og åbne vinduer!
Det er ikke rummeligt og tolerant, og meget lidt anerkendende af, at han også bor her, jeg ved det, er lidt led ved det, men det stinker for klamt, og jeg kan næsten ikke klare det.

Ergo bræger jeg op om, at det igen er de skide cigaretter, og kan han da ikke ryge ude i hans lille værksted??!!

I dag har jeg fundet kilden til den ikke hjemlige lugt, det er hverken kattelort eller cigaretter, men en jule-tazette, der står og smykker i alrummet, den er fin og flot, men for søren hvor den da stinker.

Den kan komme med ud og ryge sammen med Torben, så har han i det mindste noget smukt at kigge på…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Pedrsn™ 02/12/2006 at 13:44

    hehe ja de er smukke – men stinker forfærdeligt!! … 😉

    Husker altid mig selv på det – når de står og lokker ved juletid…

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.