Lidt af hvert

GENBRUGS-JUL…

18/11/2006

Den kom altså også med hjem, den flotte svamp jeg havde set i Knirks vindue.

Den havde selskab i posen af den fineste lille røde gris, og en stak blandede gamle juleposer, lige af den slags vi fik appelsiner, rosiner og en lille smule slik i, når vi var til juletræsfest, den gang for længe siden før verden gik af lave…Jeg tror, at de forskellige poser kommer i brug, når der inden længe skal produceres julekort; jeg fristes nu af Liselottes, men elsker også at sidde og kreere mine egne, skrive, klippe, sy og lime, med masser af god kaffe og julesmåkager inden for rækkevidde.

Liselottes kunne jeg selvfølgelig købe alligevel, og så hænge dem her til pynt på snoren sammen med alle de andre julekort…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply anne (altså en anden en af slagsen) 18/11/2006 at 18:00

  sikke da nogle skønne juleting du har fundet dig, åhhh den søde juletid. Nu begynder jeg at få lidt tid til den slags, nå ja når jeg ikke lige ligger på maven for kattekillingen…..

 • Reply Strikkelise 19/11/2006 at 00:07

  Bedårende jule”antikviteter”.
  Jeg har et par nøyaktig like griser fra min farfar.

 • Reply Anne 19/11/2006 at 09:39

  Mon du overhovedet kan få Carlo til at holde sig fra julepynten??
  Kattekillinger og juletræer kan også være en mrosom kombination 😉
  Tillykke med ham!

 • Reply Anne 19/11/2006 at 09:40

  Grisen er bare så fin, du er da rigtig heldig at ha’ sådan et par, Lise, og så endda fra din farfar!
  Jeg må hellere ta’ et foto, hvor den har et lys i rygge, så man kan se, hvor lille og fin den er!

 • Reply Britta 19/11/2006 at 16:03

  Ja julestemningen er ved at indfinde sig. Jeg tror også at jeg skal en tur ind til byen og på udkig efter nogle juleting i en af mine yndlingsforretninger med gammeldags julepynt. Så kunne det være at jeg kunne finde de sidste ting til pakkekalenderne til gutterne. Ha´ en god søndag.
  Hilsen Britta

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » JULELOPPER… 19/12/2008 at 08:53

  […] det gør der jo ofte, står noget altså, jeg har fundet masser af guld for ingen penge og noget af “det gamle skrammel” er det jeg er allergladest for at […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.