Lidt af hvert

MEGA…

28/09/2006

Jeg bliver ved med at falde over nyt, der må i jorden i vores have; der er heldigvis mange kvadrameter at putte i, endnu da!

Denne gang var det Allium Mont Blanc, der forhåbentlig næste sommer vil sende store hvide kugler en meter op over jorden i det hvide staudebed, det kan ikke andet end at blive smukt.
I pakken var bare et enkelt løg, men sikke da ét, nærmest en håndfuld, Amanda har lige vejet det, 125 gram, der må alligevel kunne blive en pæn stor blomst af det…

Jeg har også fundet et par hvide Sankt Hans-urt, de er virkelig flotte, og jeg glæder mig til at finde det helt rigtige sted i bedet.
De har selvfølgelig ikke den smukke høstfarve, som de andre af slagsen har, men dem kigger jeg bare på i de andre bede!

Dagene suser afsted, det er en brat opvågning at vende tilbage til det pulserende arbejdsliv, jeg havde så småt vænnet mig til at ha’ rigtig god tid til alle de hjemlige sysler, de må de foregå i højt tempo igen.

Men jeg nægter dog at afgi’ den sofa-tid, jeg havde erobret mig om aftenen, kl.21 er det slut med de husmoderlige pligter, resten må vente, jeg vil gøre meget for at holde fast, for jeg nyder timerne i sofahjørnet med strikketøj og bøger, og så med tv’et som baggrundstæppe.

I dag skal der læses Drageløberen, jeg må læse den efter alle de begejstrede ord, den fik med på vejen hos Liselotte i går, mon jeg får sovet i nat…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.