Lidt af hvert

GENERELLE BETRAGTNINGER…

25/08/2006

Gårsdagens post var som sådan ikke en udløber af et “angreb” på min måde at blogge på, det var mere bare sådan i al almindelighed, lidt refleksion på skrift måske?!
Jeg kunne være gået meget dybere, analyseret mit eget og måske andres udgangspunkt, behov og ønsker i forhold til at bloggen, selviscenesættelsen og virtuelle venskaber; men det gjorde jeg ikke, det var ikke det jeg ville, måske vil jeg det en anden gang…

Min blog er min blog, på godt og ondt, og jeg skriver om noget af det, der optager mig, fylder indeni, glæder mig, irriterer mig; der er meget mere, hvor det kommer fra, men det hele kan, og skal ikke, være her…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.