Lidt af hvert

INTENTIONERNE VAR GODE NOK…

13/07/2006

Jeg havde jo lovet Laura, at spøgelsestrøjen er det udvalgte feriestrikketøj, måske var jeg endda kommet til at sige, at det var det eneste!

Men jeg gik faktisk lidt i panik i dag, da jeg gik i gang med at pakke min strikketaske, GISP, ét eneste strikketøj, det gik virkelig ikke…

Vi fik os en fornuftig snak om det, drog paralleller mellem strikketøj og Gameboy-spil, hvis jeg kun måtte strikke spøgelser, så ville det være ligesom, hvis hun kun måtte spille “Charlie og Chokoladefabrikken” hele ugen.
Og det gik jo ikke, vel!!

Så nu er der fundet frem til Green Gables, som er set både her og der og allevegne i den sidste måneds tid, og den lille alpaca-sag til Frederikke kommer også med.
Og det der kulørte papegøjegarn i hjørnet, det kan vel stikkes ned mellem alle håndklæderne og så måske befamles og strikkes af i smug, det kunne blive flot som Midwest Moonlight, eller nærmere Amazona Moonlight.

Er jeg bare en rigtig ond og egoistisk mor??
Lidt måske, men jeg har jo ferie og skal vel også være lidt god ved mig selv, og spøgelsestrøjen den skal nok blive færdig inden det bliver efterår…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply strikkeforsker 13/07/2006 at 23:55

  Nææææh du er ikke ond 🙂
  Spøgelsestrøjen er kompliceret 2 farvestrik, så den kræver koncetration og en klar hjerne. Når man striker på den slags har man også brug for et automatstrikketøj, når hjernen er på halvt blus.

 • Reply britt 14/07/2006 at 09:56

  Helt enig med Ulla – der skal variation til – og helst både nemme og svætre i tasken. Dit mix ser rigtigt dejligt ud….og jeg fik atter et sug i maven ved synet at papegøjegarnet – det er SÅ flot!
  Jeg håber du har fået det bedre – det lyder som en behandling der er godt for krop og sjæl!
  KH Britt
  …der også elsker Celestial teerne og ikke mindst æskerne!

 • Reply TinaMAndersen 14/07/2006 at 17:17

  Feriestrikketøj skal være enkelt, ellers kan du jo ikke deltage i snakken, eller kigge på at pigerne fjoller rundt. ;o)
  Dejlig lyserød farve du har fundet til Green Gable, det ligner noget fra Garnstudio?
  Og papegøjegarnet ser meget fristende ud.
  Midwest Moonlight har jeg også kig på, argh alle disse fristelser, jeg må vist snart tage skyklapper på…

 • Reply Karin MALLE Jegsen Petersen 14/07/2006 at 18:56

  god tur anne….og du har taget den helt rigtige beslutning om at have flere forskellige strikke projekter med til ferien….der skal altså lidt variation ind ellers går man “død”!

  din migræne behandling lyder til at være guf for sjæl og krop…..jeg har selv lidt meget af migræne som barn….men er vokset fra det og har nu kun et par “anfald” om året!

  kør pænt og opfør dig ordentlig i det udenlandske.

  knus fra
  malle

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.