Lidt af hvert

HUMØRBAROMETERET PÅ NUL…

30/07/2006

Sidste feriedag i denne omgang, og det er ikke sjovt, jeg er slet ikke færdig med at slappe af, og har slet ikke fået nusset og oplevet nok sammen med pigerne endnu, pokkers!!
Jeg plejer at glæde mig til at komme tilbage på jobbet, men i år er det så som så med det, måske spiller de mange ferie-forviklinger og forårets mange konflikter ind, måske er jeg i virkeligheden bare træt ind til benet efter en lang maler-uge…

Jeg prøver at bevare smilet og feriestemningen, men når jeg går afsted for mig selv, så skumler jeg, og det bliver jeg så også irriteret over, vil jo nyde den sidste dage; skruen uden ende eller negativ spiral, vælg selv!!

Jeg vil gå ud og ta’ en runde i blomsterne, det hjælper nok…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply baby care 30/09/2006 at 08:10

    nice site
    http://www.babycare.net.in/

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.