Lidt af hvert

FERIE-STRIK…

24/07/2006

Feriens strikketøj var den rene svir, både Green Gable og et Kauni tørklæde blev klaret, og Lauras trøje fik faktisk også en række spøgelser mere.

Knap 300 g. Muskat fra Garnstudio i den blødeste lyserøde nuance er blevet til en Green Gable, strikket over et par dage ved stranden, også aftenener på den varme terrasse blev brugt, det var et dejligt lille stykke strikketøj.
Jeg tror også, at jeg må ha’ mig en i sort!
Jeg tog lidt mere ind et par gange mere end mønsteret foreskrev, og tog så lidt ud på hofterne, tilføjede længden 5-6 cm., og den er blevet lige tilpas til min facon…140 g. af det papegøje-farvede Kauni er blevet til et skønt tørklæde, strikket efter Midwest Moonlight mønsteret i Scarf Style, en af de bøger jeg bladrer i igen og igen.
Nu ligger det og venter på køligere dage, og for min skyld kan det bare ligge længe dér…

Jeg er blevet enig med mig selv om, at der må købes hjælp til Spøgelsestrøjen ude i byen, vi bliver aldrig gode venner, og jeg har clearet med Laura, det er okay at en anden strikker den, bare hun får den.
Så næste gang jeg skal til strikkedamen nordpå, der ryger garnet i en pose og så har hun nok en opstrikker, der kan klare den må maskine, jeg betaler gerne, bare jeg får lov til at slippe…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Mette 24/07/2006 at 15:10

  Det papegøje-farvede Kauni er rasende flot! Perfekt til lige det tørklæde – som jeg også har planer om at strikke. Så måske det garn var en mulighed! Lækker farve garn til Green Gable – som jeg ikke gider strikke mere nu!!

 • Reply Susanne 24/07/2006 at 16:29

  Jeg kan da spørge Gertrud (det hedder hun altså), som strikker for dem i Nygade, om hun kan og vil og hvormeget der skal på bordet?? Kh svigerinden

 • Reply Julie 24/07/2006 at 18:44

  Jeg skal også have mig en “black gable”, og her vil jeg netop også tage lidt ud på hofterne og tilføje nogle centimeter…jeg skiller på et lidt flatterende sted i den oprindelige udgave 😉

  KH Julie

 • Reply Julie 24/07/2006 at 18:45

  undskyld, der skulle have stået LIDET flatterende sted…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.