Lidt af hvert

FØDT PÅ NY…

13/07/2006

Nej, det er jeg på ingen måde, men dagens behandling på Rørbæk Klinikken var god for mig og min krop!
Vi nåede slet ikke til selve Kranie Sakral-terapien, min krop er for medtaget, og 1 1/2 time blev brugt på bindevævsmassage og andet trykken og rumsteren, der i alle tilfælde fik mig til at føle, at jeg er i live…

De mener, at de vil kunne hjælpe mig af med mange af mine smerter, både i bækken og hoved, jeg trykker tommel, jeg vil ha’ mit liv tilbage, et ordentligt liv, der ikke bliver slået i stykker igen og igen p.g.a. ondt i hoved og røv!

Jeg skal afsted igen i den første uge i august, resten af dagen i dag skulle bruges på hvile og vand-indtag.
Ikke let, når der skal gøres klar til afgang på lørdag, mon ikke nogle timer i stille tempo kan gøre det…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Ella 13/07/2006 at 16:19

  Du har været i gode hænder, på alle måder Anne – det dur ikke når der bliver kørt for hårdt på de første gange – så bliver man helt rundtosset og skidt tilpas. Jeg håber sådan for dig at det hjælper dig.:-)
  Min fysioterapeut er meget begejstret for det.

 • Reply Fríða 13/07/2006 at 17:08

  hej Anne!
  godt at du har taget sagen i egen hænder. husk bare at efter sådan en omgang må man drikke rigeligt, og jeg mener rigeligt, med vand. på noget vis så bliver urenheder lösnet og de må skylles væk, ellers får du smerter af dem.
  hilsen og önske om god ferie,
  Frida

 • Reply Anne 13/07/2006 at 17:09

  Jeg kunne mærke, at jeg var i rigtigt gode hænder, Ella, de vidste hvad de havde med at gøre, og spurgte grundigt ind, før de gik i gang! Jeg følte mig helt tryg, og glæder mig til at komme igen!

 • Reply Britta 13/07/2006 at 17:11

  Åh ja, det er så godt!
  Kunne være jeg skulle bestille tid hos min terapeut…

  Britta

 • Reply TinaMAndersen 13/07/2006 at 18:54

  Dejligt at høre det hjalp, forhåbentlig vil de næste behandlinger gøre det af med hovedpinen.
  Rigtig god tur iøvrigt, jeg er sikker på du når at blive frisk.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.