Lidt af hvert

BAGAGERUMS-LÆKKERIER…

18/06/2006

Kom forbi en enkelt kvinde med bod på torvet i Viborg i går, hun havde lidt blandet guf i bilens bagagerum, jeg måtte eje disse prikkede skønheder!
Måske er der en duftende rose i haven, der snart er klar til at komme ind…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Bettina 18/06/2006 at 13:59

  De der uglaserede sager med prikker og blomster er jeg også vilde med, min mor har sat en del på lageret væk til mig. Er vild med kontrasten og de små, naive blomster. Kan ikke huske, hvem der laver dem, men der er i hvert fald ét markant navn…

 • Reply Ella 18/06/2006 at 14:26

  Nejjjj hvor var du heldig Anne 🙂

  Jeg har set dem før, men jeg kan ikke huske hvor, de er rigtig søde 🙂

 • Reply Anne 18/06/2006 at 15:46

  Det er dansk 60’er design, Zeuthen står der i bunden.
  Hvornår åbner din mors butik mon, Bettina, jeg ved jo allerede, at der er noget, jeg absolut må købe 🙂

 • Reply Liselotte 18/06/2006 at 18:41

  Hvor er de yndige Anne – de var også kommet med mig hjem 🙂

 • Reply Bettina 18/06/2006 at 21:24

  Anne, jeg har lovet hende at have det klar midt i juli, cirka – det er jo travle mig, der står for opbygningen, arbejde og familie har forrang. Og dér har hun ferie og kan bakse med at lære det. :o)
  Og ja, navnet ringer en klokke…dejligt at se, andre end jeg kan li’ det.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.