Lidt af hvert

BRØLER…

06/05/2006

Min indkøbstur i morges var vist en kende påvirket af, at jeg gerne ville hjem i haven, mere påvirket end godt er!

Kl. sent, længe efter lukketid, står jeg her og laver en nydelig roulade med spinatbund, flødeost, rødløg og tabasco, det ser lækkert ud, mangler bare lige at skære den røgede laks i papirtynde skiver, lægge det på og rulle…

GIPS, den røgede er fersk, AARGGGHH!!
Jeg har i forbifarten grebet ud efter den forkerte, det gik lidt hurtigt i morges!

Okay så, klokken er 22.40, der er ingen Seven-Eleven i vores by, konfirmationen er i morgen og bunden kan egentlig heller ikke ligge her på bordet i 8 timer, til Spar åbner, pakkes væk kan den heller ikke, for den er alt for stor i u-rullet tilstand…

Godt jeg har mine “forbindelser”!
Den lokale kogekone, som er en af mine gode mad-veninder, havde en side røget i fryseren, så nu tør den op under rindende vand i min vask, og lige om lidt kan jeg skære halvfrosne skiver og blive færdig…

Hurra for Gitte og hendes velassorterede fryserum!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Susanne 07/05/2006 at 08:56

  Oopps – det er noget der kan gi’ høj puls :o) God arbejdslyst i haven i eftermiddag. Kh Svigerinden

 • Reply Anonymous 08/05/2006 at 12:33

  Nervepirrende til det sidste og flot reddet !! Den lakseroulade lyder lækker – kan den optræde med opskrift ? Jeg er ude i en total “laksecrave” disse tider, så nye tilbredninger er velkomne.
  :O)Gitte J.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.