Lidt af hvert

AMANDAS HJEMMEBAG…

23/04/2006

275 g. hvedemel
125 g. smør
100 g. sukker

1 tsk. bagepulver

Revet skal af en citron

1/2 tsk. kardemomme

1/2 dl. mælk

1 æg

Findel smørret i melet, tilsæt resten af ingr. og ælt dejen godt sammen.
Tril 2 tykke pølser, der hver skæres i valnødde-store stykker.
Form stykkerne til kugler, og sæt dem på bageplade.

Bag ved 225 gr. i ca. 10 min.
Skær “bollerne” igennem, og sæt dem tilbage i ovnen, der straks slukkes, og tør kammerjunkerne ved eftervarmen i ca.25 min.

Af denne portion bliver der nok til et par dages koldskål i vores familie…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply britt 23/04/2006 at 22:43

    Iiiiihh tak, Anne – må prøves!
    Lige noget for Kraftkarlen kan jeg se.
    KH Britt

  • Reply Anne 24/04/2006 at 19:14

    De er gode, kan du tror, jeg har gået og snuppet fra dåsen i eftermiddags, og nu har vi lige fået resten af koldskålen til dessert…
    Kh Anne

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.