Lidt af hvert

SOVEBY… IKKE HER!!!

24/03/2006

Hvorfor sidde foran fjerneren en fredag aften, når man kan smutte op i lillebyens Kulturhus og tilbringe 2 timer i selskab med Basix??
Sammen med pigerne har vi lige været til en lille koncert, lille fordi vi kun var 150, men vi sad dæleme tæt, alle børnene på gulvet oppe foran scenen og vi voksne bænket på lange rækker.

Der var ikke mange, vi ikke kendte, en af de ting vi hygger os med ved at bo “småt”, og der var en tæt og intim stemning, og vi lod os alle rive med af de fantastiske ting, Basix-gutterne kan med deres stemmer.
Jeg elsker deres version af Englishman in New York…

Indtil for ganske kort tid siden var Basix ikke en del af vores musiksamling, men efter Laura havde været til en skolekoncert med dem i januar, og var kommet fuldstændig betaget hjem, ja der har de ofte ligget på cd-afspilleren, til stor glæde for pigerne og stille smil for forældrene, der nyder at se småtøserne synge højt og inderligt med på, til tider, hjemmestrikket engelsk!!

Nu ligger der 2 smukke pigerne ved siden af hinanden i Lauras seng, de har røde kinder, uglet hår og saglige smil på læberne, de har haft en dejlig aften, og vi har alle nydt at opleve noget sammen denne aften, der ellers tit bliver til en af dem, hvor vi blopper tidligt i søvn…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply nettie 25/03/2006 at 00:44

  Hej Anne!
  Hvor er i bare heldige, og jeg er heldig enig med dig mht. herren fra England – fantastisk version, selvom det er svært at overgå originalen.
  Sidder her og bli’r drønmisundelig og er glad på jeres vegne at det ikke bare blev til en bloppe-ud aften.
  kram
  nettie

 • Reply conny 25/03/2006 at 10:13

  Basix, yeah. De er bare gode. Mine tøser er også stadig vilde med dem. Endnu må vi nøjes med cd’er.

 • Reply conny 25/03/2006 at 13:41

  Hey, Anne, hvad har I gjort ved Basix derovre i Jylland 🙂 ? Jeg hører lige i Københavns Radio, at Basix desværre må aflyse deres koncert i Sorgenfri Kirke pga. sygdom!!!!
  Nu havde jeg godt nok ikke billet, men det er da ærgerligt alligevel, at nogen bliver kede. (Der er så en erstatningskoncert om et par uger, heldigvis).

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.