Lidt af hvert

SKØNNE TONER…

28/03/2006


Selv om dagen har stået i fødselsdagens tegn, så har jeg da lige været omkring computeren et smut, og kom, som sædvanligt, ad lange omveje til et super-fint musik-sted, hvor man kan lave sine egne små ønskekanaler og så ha’ dem til at spille dejligt musik, mens man sidder foran skærmen og laver, ja hvad man nu end laver her….

Er du til musik, så smut omkring Pandora, det kan anbefales!!

Laura har haft en dejlig dag, hun er blevet fejret lige som hun kan li’ det, sådan i tilpas mængde og uden sang, og med besøg af sine bedste venner og elskede kusine, så det var tops…

Dagens absolutte yndlings-gave-giver blev storesøster Sophie, der kunne overbringe fødselaren Harry Potter og flammernes pokal på DVD, og det endda selvom den først bliver frigivet til salg i morgen!
Det kunne ikke være mere cool, mente Laura, og glæder sig til at prale bare lidt med det i morgen, Sophie er bare så okay….

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Karin MALLE Jegsen Petersen 28/03/2006 at 22:49

  hej anne!

  tillykke med barnet…jeg kan altså godt forstå, at Laura gerne vil have en ny spøgelses trøje….hvor er den bare sej!

  og nu vil jeg gerne sige det….har alt for længe tænkt på at skrive det….gør det næsten dagligt…..nu kommer det…..hold da helt ferie, hvor er det bare en fed blog, du har oprettet dig…jeg er selvflgelig også vældig imponeret over, at du hver eneste dag har et super velskrevet indlæg om alt, hvad du foretager dig….du er bare for go’.. jeg nyder virkelig at læse dine daglige begivenheder, der til tider sætter hele mit følelses-register igang!

  og ikke mindst tusinde tak for dine altid så søde kommentarer.

  keep up the good work!

  knus fra din gamle spejder veninde, Malle

 • Reply conny 29/03/2006 at 00:02

  Tillykke, tillykke med “tøsepigen”.
  Og er det nu, det er Harry Potter DVD-tid igen? Hvor sejt at hun så kunne få den dagen før. Det tæller!
  Men nu helmer min yngste ikke, før vi har DVD’en i hus.

 • Reply Anne 29/03/2006 at 23:23

  Tak for jeres tillykker til Laura; hun smilede skævt, da jeg fortalte, at i havde lykønsket, synes vist at det bloggeri er lidt tosset!
  Og tak til dig, Malle, for dine søde roser, det er altid rigtigt dejligt, når der kommer kommentarer af den slags, dejligt at vide, at folk nyder at læse med her!
  Jeg er rigtig glad for at blogge, hvis tiden var til det, ville jeg gerne gøre mere ud af det, tage bedre billeder og måske få en “rigtig” side, hvor jeg havde 100 % kontrol på layout og sådan.
  Måske senere på året…
  KH Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.