Lidt af hvert

PETROL…

10/03/2006

Dagen er snart ikke dag mere, dynerne kalder stille ovenpå, jeg er brugt…

Det har været en dejlig dag, vores ekstra barn er her på weekend og min svigerfamilie, der tæller hele 4, har været til forsinket fødselsdagsmiddag med hjemmelavede burgere og en mega Pavlova med frugt og blødt flødeskum.
Vi har hygget os, snakket en masse og samtidig været sådan lidt fredagsslappe på den gode måde!

Susanne begavede mig med den fedeste strikke/hækle-bog, amigurumi-agtige skabninger, virkelig søde, surt at jeg ikke er alt for smart til at hækle, endnu da….
Mon ikke jeg kan nørkle bare et enkelt lille syr i løbet af weekenden?? Jeg vil forsøge!!

Jeg var på garnjagt i eftermiddags, havde afsluttet Uglerne (fremvisning i morgen), og måtte bare ha’ garn til Moonlight; efter en hurtig tur til NoaNoa for at scanne farver endte jeg hos Grønhøj Garn, hvor jeg til den svimlende pris af “hele” 140.- købte 10 nøgler petrolfarvet Peru Wool.
Strømpebukser i samme farve var røget med fra NoaNoa, og Urugarnet fra i går passer faktisk også udemærket, så i løbet af et par uger eller så, ja så er jeg ekviperet i Rowanstil for ingen penge, skønt…

Moonlight er i Rowan Knitting Magazine nr.34, hvor der i øvrigt er meget andet guf!

Jeg vil smutte op, ae alle de sovende børn, inkl. Sophie der ligger her hjemme med hamrende influenza, og så er det ellers go’nat…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Susanne 11/03/2006 at 11:35

  Tak for en hyggelig dag ! Burgerne var fantastiske og den Pavlova ku’ jeg godt liiige spise et stykke af nu :o)Kan I ha’ en rigtig god weekend og god bedring til Sophie-pigen. Kh Susanne

 • Reply Fru Schwartz 11/03/2006 at 16:07

  Man skal bare ikke kimse af Grønhøjs peru-uld! Jeg har selv lige været omkring den lokale “mormor-forretning” og har købt lidt peru-uld til at filte projekt…Den petroleumsfarvede er da dødlækker!! Den nærmest skriger på at blive strikket op i en lækker klassisk (Rowan?!) trøje…må straks ind og bladre!!

  God weekend
  Helle

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.