Lidt af hvert

MY KIND OF WOMAN…

13/03/2006

Jeg er Hella-fan, hun bringer smilet frem og får latteren til at boble, hun får mig og pigerne til at skråle med på Mini-Max, og får mig til at falde ned fra sofaen af grin, når hun tåger rundt sammen med Lars Brygmann og Peter Frødin.

“Det kan ikke nytte, at man sidder og fedter med det. Hvis der er et eller andet, man skal, så skal man. Hvis man har et talent, så skal man bruge det. Ellers mangler det i verden, ligesom når man ikke har taget en ret med til sammenskudsgilde.”

Det er livet, hun snakkes om her, i et interview i et magasin fra BG Bank…
Jeg trænger snart til at komme ud og lægge lidt arm med livet; selv om jeg har travlt og fylder mine dage så rigeligt op, så trænger jeg snart til udfordringer af den faglige slags; ikke at jeg på nogen måde vil kalde min pædagogiske formåen et talent, men det kunne blive brug bedre, end det bliver lige nu…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.