Lidt af hvert

PAKKENELLIKER…

16/02/2006

Jeg er bare så dårlig til at pakke, totalt elendig, “Travel Light” findes ikke i mit vokabularium, nødvendigheder til 48 timer uden for hjemmet kan komme til at fylde flere kubikmeter!!
I dag vil jeg gøre mig umage, små bitte stakke til hver af os, pigerne kan få lov at hjælpe med deres eget tøj, og så bare en lille taske til underholdningsgrej så som spil, tegnesager, bøger, blade og strikketøj…

Suk-suk, strikketøjet er ligesom fastlagt, der er jo kun ugens 3 tilladte, men de kommer så til gengæld med alle sammen, og mon ikke alene bilturen vil gøre noget ved udsletningen af disse.

Jeg glæder mig til at komme afsted, Vesterhavet er sejt, vildt og barskt, en lang gåtur med rusk og bølger, det er oplivenede!
Vi skal være sammen med et hold af vores rigtigt gode venner, jeg har kendt dem begge i 20 år, faktisk hele mit voksen-liv; vi har fulgt hinanden i tykt og tyndt, har i perioder nærmest boet sammen, arbejdet sammen i det hårde og stressede kokkemiljø; og så har der også været tider, hvor vi har set knap så meget til hinanden, de perioder, hvor hverdagen og dens gøremål kommer til at fylde det hele.

Men nu er der tid, mere end 2 døgn til kaffe og snik-snak, vågne nattetimer med kortspil og gode grin, lækker mad og knitrende ild i brændeovnen, og børn, der også kan hygge sig i hinandens selskab, og som selvfølgelig må afsted til øens store badeland, for ingen ferie uden vandpjaskeri…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Ella 16/02/2006 at 12:54

  Rigtig god ferie til jer 🙂

  Vesterhavet er fantastisk, det bliver så hyggeligt med gode venner, gåture og strikketøj 😉

 • Reply Mette G. 16/02/2006 at 12:56

  Det lyder dejligt. God tur.

 • Reply strikkeforsker 16/02/2006 at 15:14

  Gode ferie, det lyder som en perfekt vintertur.

  Ulla

 • Reply Sophie 16/02/2006 at 21:00

  God tur til jer alle mor, gid jeg skulle med.. men jeg må hellere passe elevpladsen :o)
  Knus

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.