Lidt af hvert

HVAD DU ØNSKER…

08/02/2006

Jeg lover, at jeg ikke trommer, jeg lover det!!!
Det betyder vel så, at jeg må få denne seje svend, som maskineparken ikke kan undvære…

Jeg er storforbruger af foodprocessorer, slider dem op, og ville ikke kunne klare mig uden én! Spørger man Torben, vil han sikkert sige, at jeg ikke bare bruger, men voldbruger min Gertud Sand-maskine; men efter han engang så Nikolaj Kirk kokkere, så ved han, at jeg ikke er den eneste, der tager maskinen op fra bordet og ryster-ryster-ryster den, når der ligesom skal lidt mere fart på.

Jeg hiver den frem ved enhver lejlighed, den producerer finthakkede løg, fine tærtedeje, dressinger i litervis, leverposteje, frugtpuréer, den blender vores supper, den arbejder gør den!!

Men nu er den ved at være træt, motoren hakker og hoster, og lugter ind imellem ilde, kniven er skæv og overbrugt, den må snart på pension!

Men jeg ved, hvor man kan købe denne lækre sag, jeg har fødselsdag lige om lidt…..

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply conny 08/02/2006 at 16:22

  ja, den ser da godt nok sej ud, men syns du ik at det er træls at gøre sådn en ren?!!!!! Det syns jeg.

 • Reply Anne 08/02/2006 at 17:58

  Niks, jeg smider bare skidtet i opvaskemaskinen, og selve maskinen får en omgang med en hårdt opvredet klud. Jeg tror, man anbefaler at vaske skålen op i hånden for at forlænge holdbarheden, men så kan jeg godt klare at den holder kortere ;-))
  Jeg vil hellere bruge tiden ved køkkenbordet, end ved vasken!

 • Reply Bettina 10/02/2006 at 22:45

  Hej Anne

  Hils ham Torben og sig at din cyberloge ved, at du har fortjent sådan en ny en der! Hvis ikke du af alle skal have fornøjelsen af en ægte Kitchen Aid, hvem skal så?!

  ;o) Bettina

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.