Lidt af hvert

DE LØBER FRA MIG…

02/02/2006

De vokser for hurtigt, de fine lilla perlehyazinter, i alle tilfælde hvis Ruffles skal følge med!!
Jeg har hevet dem op af den store plastpotte de kom i, og er vild med den tætte jordklump med synlige rødder, og så lige det enkelte løg, der har valgt at lægge sig ned…

Ruffles er endnu meget kort, der er jo også andet strikketøj, der skal motioneres, og så et enkelt lerfad, men når nu jeg kommer hjem fra pædagogisk weekend på lørdag, så er det blevet meget længere!

Jeg går et par hektiske dage i møde, i dag er der en forældrekonsultation, et grundejerforeningsmøde og et planlægningsmøde i Kulturens Venner på programmet; vi har vores ekstra barn i denne weekend, og så har jeg også lige en 24 timers tur med skole til Knudhule, hvor vi skal arbejde med konflikthåndtering….
Jeg har faktisk allermest lyst til at trække gardinerne for, og lade som om jeg ikke er her!!

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Susanne 02/02/2006 at 15:58

  Det ville jo være helt korrekt konflikthåndtering; altså at trække gardinet ned :o)Men kan godt forstå dig! Skal tænke på dig. Kh Susanne

 • Reply strikke_jane 02/02/2006 at 16:15

  Ja, livet kan altså nogen gange godt blive for meget. Jeg har også lidt lyst til bare at trække for…….

 • Reply Ella 02/02/2006 at 22:13

  Det lyder også til at du må strække dig langt for at nå det hele. Pas på dig 😉

 • Reply Anne 02/02/2006 at 23:21

  Det er ikke det, jeg er bedst til, Ella, faktisk er jeg rigtig dårlig til det, og må ind imellem ned og bide i gulvtæppet! Men jeg bliver bedre og bedre, havde det været for et par år siden, så havde jeg sikkert lige inviteret en håndfuld venner til middagstam-tam på lørdag, så der er da fremskridt ;-))
  Jeg glæder mig allerede til at komme hjem på lørdag og så ikke skulle andet end bare være her….

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.