Lidt af hvert

SÅDAN…

26/01/2006

3 timer, 3 skåle!!

Onsdag aften bliver min yndlingsaften her i foråret, og det bliver svært at vente i den uge, der går imellem, for det der ler-formning, det hitter.
Vi skulle lave 3 små skåle, morgenmadsstørrelse, i aftes, en introduktion til de 3 forskellige ler-typer vi kan arbejde i, og fordi man så regner med, at de første 3 ikke bliver ret pæne, ja så har man også noget at øve sig på, når man skal lære om glasur, glitning, begitning og forglødning, nye ord i min verden.

Jeg havde næsten ikke tid til at holde kaffepause, jeg skulle liiggeeeeeee….

Der lå fede magasiner med keramik og stentøj fra hele verden, bunkevis af inspiration, der skal produceres, skal der!
Hvornår er det onsdag igen??!!

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Susanne 26/01/2006 at 12:00

  Vidste at du ville få det så’n :o) Med dine evner ku’ det jo kun gå den vej !! Glæder mig til at se og høre mere om det. Kh Susanne

 • Reply Ella 26/01/2006 at 14:46

  Dyb respekt, Jeg er vild med keramik og har undervist lidt i det, – børn på begynderstadiet.

  Jeg vil så gerne arbejde med ler igen, men jeg tror ikke mine hænder har kræfterne til det – øv.

 • Reply Anne 26/01/2006 at 17:16

  Ella, den ene af de lertyper vi arbejdede med i går er ganske fin og blød, næmest som en rigtig god modeller-voks; og man kunne ikke arbejde med den ret længe af gangen, den skulle stå og “stivne”, så der var hvilepauser til fingrene.
  Måske kunne du bruge det??

 • Reply Lene Z. 26/01/2006 at 20:40

  Hej Anne,
  Du skal bare sove 6 gange, så er det onsdag igen.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.